Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su najgore navike horoskopskih znakova kada su u vezi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaki horoskopski znak ima barem jednu lošu naviku

  • 4
Sastanak, svađa, ljubav, izlazak, nepoverenje, prepirka Foto: Shutterstock

Jasno je da svaka osoba ima svoje vrline i mane. Međutim, neke mane izađu na površinu tek onda kada stupe u emotivni odnos.

Za loše ponašanje u vezi, umesto brojnih drugih faktora, tvrde astrolozi, utiče i vaš horoskopski znak.

Ovan

Istina je da je Ovnova veza bila gotova pre nego što je uopšte i počela. Ovnovi su skloni tome da prave planove bez partnera i isključuju ga iz svog života, pa zbog te hladnokrvnosti njihove veze često "pucaju".

Bik

Bikovi vole da testiraju partnera kako bi bili sigurni u njega. To je nekada i u redu, ali često preterate i to ode predaleko. Ponekad je potrebno verovati i pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom.

Blizanci

Blizanci svoje mogućnosti drže otvorenima. Za njih je puno bolje da drže nekoga na odstojanju i ako se veza ne pretvori u nešto ozbiljno, onda nema štete.

hemija u vezi, par, svađa fizkes

Rak

Rakovi su iskreni od samog početka. Kada kažu da nisu zainteresovani za vezu, oni tako i misle. Veoma teško menjaju svoje stavove i mišljenje.

Lav

Lavovi su previše zauzeti da bi gubili vreme na osobu koja im ne pruža ono što oni žele. Ne pristaju na manje, sa njihovim samopouzdanjem se nije uvek lako nositi.

Devica

Devica ne voli da forsira stvari. Veoma brzo "seče" kada vidi da se s partnerom ne nalazi na istim talasnim dužnima. Međutim, nekim stvarima je potrebno dati malo vremena.

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA