Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo dešavanje na nebu: Merkur je ušao u Raka, brbljamo previše tražeći pažnju i ljubav

Vreme čitanja: oko 1 min.

Planeta će boraviti u ovom znaku do 11. jula

  • 0
1186781770 Foto: Shutterstock Mladen Zivkovic

Planeta Merkur ušala je u znak emotivnog Raka i ostaće tu do 11. jula. Šta to može za nas da predstavlja?

Za ovu planetu je drugo ime "komunikacija", a pošto se našla u ranjivom znaku, opustite se, ne može biti ništa loše.

Fokus će nam u ovom periodu biti usmeren na porodicu, posebno na ženske osobe, ali ćemo se i okrenuti korenima i tradiciji. Naše misli će najverovatnije biti usmerene ka domu i aktivnostima u vezi za stambenim prostorom poput renoviranja, kupovine novog nameštaja ili raspremanje nepotrebnih stvari.

Ukoliko nemate svoj dom, u ovom razdoblju možete očekivati razrešenje te situacije, tj. postoji mogućnost kupovine nekretnine ili ćete lakše pronaći iznajmljeni prostor gde ćete živeti.

1920530561 Natali Kuzina

Oni koji žive daleko od domovine ili rodne kuće, osetiće žal za drugim vremenima i postaće nostalgični, prenosi "Astroregulus.com".

Komunikacija je naglašena! Više ćemo brbljati, razgovarati otvorenih karata sa svima, a mogući su i češći susreti sa dragim ljudima. Kroz reč ćemo preneti i osetljivost i ranjivost kojima smo takođe podložni.

Tražimo pažnju. Bićemo spremniji više nego ikad da nekome iskažemo ljubav, posebno partneru. Spremni smo da mu kažemo "volim te". Sa tom pažnjom ulazimo u lepe odnose sa kolegama sa kojima želimo da se osećamo kao kod kuće.

To nas dovodi do preosetljivosti, prevelike emotivnosti i empatije. Nemojte se čuditi ako se iznenada rasplačete tokom gledanja filma, čitanja knjige i saznavanja informacija o dragim ljudima.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jun 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA