Vreme čitanja: oko 6 min.

Mesečni horoskop za jul: Karmički sudbinski čvorovi Lavu i Ribama vraćaju stare ljubavi u život

Vreme čitanja: oko 6 min.

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf.rs tumači dešavanja na nebu i daje prognoze za svaki znak Zodijaka

  • 3

Jul počinje lepim aspektom Merkura iz znaka Raka koji pravi sekstil sa Uranom, što će pripadnicima svih znakova Zodijaka doneti oslobađanje i želju za inovacijama i putovanjima, najavljuje za Telegraf.rs astrolog Aleksandra Bjeljac.

U isto vreme Merkur će praviti lep aspekt sa Saturnom, pa će se energije pokrenuti u boljem smeru.

Tokom meseca desiće se još jedna astrološka promena - prelazak Marsa u znak Device, što će takođe doneti oslobađanje od loših energija.

Savet je da svi budete oprezniji u saobraćaju i da povedete računa o komunikaciji u radnom okruženju.

U julu nas čeka veoma bitna promena na nebu - karmički sudbinski čvorovi sele se sa ose Bik - Škorpija na osu Ovan - Vaga. Trebalo bi da budemo strpljiviji kad su partnerski odnosi u pitanju. S druge strane, mnogi pripadnici Zodijaka mogu se upravo u ovom periodu odlučiti na zajednički život, a neki će upoznati sudbinski važnu osobu.

Takođe, moguća su i rešavanja bitnih pravnih sporova, a neki će se odlučiti i za promenu mesta boravka. U svakom slučaju, tokom jula nas čeka mnogo razloga za radost.

OVAN

Na poslovnom planu moguća je stagnacija u prvoj polovini jula. Mnogi Ovnovi će razmišljati o godišnjem odmoru i biće im potreban predah od svakodnevnih obaveza. U drugoj polovini meseca situacija na poslu se menja u vašu korist. Bićete zadovoljni zbog postignutih rezultata i finansijske nadoknade.

Na ljubavnom polju čekaju vas divna dešavanja. Mnogi će se zaljubiti i ući u emotivnu vezu koja ima dobru perspektivu. Zauzete Ovnove čeka puno izlazaka sa voljenom osobom, a mnoge od njih i planiranje porodice i vesti o potomstvu.

Zdravstveno, biće prisutan pad energije, pa bi bilo dobro da se fizički aktivirate.

BIK

Mnogi Bikovi preživeli su neizvesnost na poslu; nisu bili zadovoljni ni ishodom nekog posla, ni finansijama. U julu vam stiže boljitak, najpre kroz glas koji ste dugo čekali, a koji će vas i te kako obradovati. Ukoliko se bavite proizvodnjom, poljoprivredom ili ste na visokom položaju, možete da očekujete prosperitet i uspeh.

Ovo nije dobar mesec za ulazak u nove emotivne veze. Ukoliko ste u vezi ili braku, u drugoj polovini jula obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom.

Jačajte imunitet i vodite računa o ishrani.

BLIZANCI

Jul će za vas biti divan mesec. Bićete puni energije, planova i ideja. Na poslu neće doći do bitnijih promena, ali imate priliku da razmišljate na tu temu.

I na ljubavnom planu imaćete podršku planeta. Moguće je zanimljivo poznanstvo ili ljubav na kraćem putu. Čak i ako se ništa konkretno ne dogodi u smislu realizacije veze, plenićete harizmom i šarmom. Zauzeti Blizanci koji su u prethodnom periodu imali probleme i nesuglasice u vezi ili braku konačno će odahnuti, jer će sve stvari doći na svoje mesto.

Zdravlje će vas dobro služiti tokom jula.

Mlad Mesec, mesec, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

RAK

Nemojte se iznenaditi ako u prvoj polovini jula dođe do nesuglasica u poslovnom okruženju ili poželite da se udaljite od kolega. U drugoj polovini meseca čeka vas bolja situacija na poslu. Iako ćete dobro zarađivati, povedite računa o tome gde trošite novac.

Nije povoljan mesec za ulazak u ozbiljne veze. Zauzeti bi trebalo da porade na poboljšanju odnosa sa voljenom osobom. Budite emotivni i šarmantni, imajte više razumevanja za voljenu osobu i uživaćete u ljubavi.

Moguće su prolazne glavobolje, problemi sa nogama i cirkulacijom.

LAV

Biće vam potrebno više truda, rada i razmišljanja na temu posla. Krajem meseca sve odluke koje budete doneli mogu da budu berićetne, samo budite istrajni u svemu što ste zamislili. Finansije će biti dobre.

Jul je za vas mesec ljubavi. Moguće je da će vam se u život vratiti bivše ljubavi. Plenićete šarmom, pa je gotovo izvesno da ćete se zaljubiti.

Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem.

DEVICA

Jul je mesec kad se preispitujete da li ste dobro postavili stvari na poslovnom planu. Bilo bi dobro da ne ulazite u nesuglasice sa saradnicima i da ne budete preterano poverljivi. Vi inače niste poverljivi, ali raspored planeta čini da se ponašate drugačije.

Slično upozorenje je i na emotivnom planu. Mnoge Device mogu da uđu u tajnu vezu i da kriju emotivni odnos. Zauzete Device trebalo bi da provode što više vremena sa voljenom osobom. Putujte, izlazite, družite se.

Obratite pažnju na stomak.

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA