Vreme čitanja: oko 4 min.

Letnji poslovni horoskop: Strelca prati sreća sa finansijama, Vodolija na pragu velikih promena

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf.rs najavljuje koje znake Zodijaka do kraja septembra čeka prosperitet, a koji se mogu nadati promeni posla

  • 0
Horoskop novac Foto: Shutterstock

Od jula do treće dekade septembra mnogi znaci Zodijaka mogu se nadati promenama na poslovnom planu.

Kako za Telegraf.rs najavljuje astrolog Aleksandra Bjeljac, planetarni aspekti najavljuju da ćemo u narednim mesecima mnogo lakše trošiti novac nego što ćemo ga zarađivati. Takođe, nezaobilazne su i tenzije u poslovnom okruženju, a neki pripadnici Zodijaka će tokom leta imati šansu da pronađu ili promene posao.

Juiter u znaku Bika pravi lošiji aspekt sa Venerom, planetom obilja i blagostanja. Ovaj aspekt neće dramatično uticati na vodene i zemljane znake. Osobe koje se bave javnim poslovima mogu da dožive pad u karijeri.

Ovan

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay

U prvoj polovini leta možete da se opustite i da nastavite u vama poznatom ritmu. Podržani ste kad su finansije u pitanju, jer vas štiti Jupiter.

Neki od vas dobiće zasluženo priznanje za trud i rad koji su uložili u prethodnom periodu.

Bik

foto Pixabay foto Pixabay

Iako vas Jupiter podržava, Venera će vam donekle "mrsiti konce" u julu i avgustu. Početkom septembra do vas stiže pozitivan glas koji će vam dati vetar u leđa da promenite sve ono što vam ne odgovara u poslovnom okruženju.

Početkom septembra stiže i dugo očekivano poboljšanje finansijske situacije.

Blizanci

foto Pixabay foto Pixabay

Imaćete mnogo elana i energije za nove poslovne poduhvate. Svi oni koji se bave kreativnim poslovima, kao i oni koji su zaposleni u sektoru komunikacija, mogu da se nadaju uspehu.

Krajem avgusta i početak septembra donosi nove poslovne mogućnosti, a samim tim i mogućnost veće zarade.

Rak

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Tokom jula i avgusta izbegavajte nesuglasice sa kolegama i saradnicima. Moguće su tenzije u poslovnom okruženju; potrudite se da izbrojite do 10 pre nego što bilo šta kažete, da se kasnije ne biste pokajali.

Već krajem avgusta i u septembru situacija se menja na bolje. Mnogi Rakovi koji razmišljaju o promeni firme to će moći da urade krajem leta.

Bićete zadovoljni finansijama.

Lav

foto Pixabay foto Pixabay

Leto vam donosi mnogo truda i zalaganja, ali rezultati neće izostati. Možda ćete osetiti prolazno nezadovoljstvo, ali ćete vremenom osetiti novi priliv energije i realnije sagledati rezultate svog rada. Moguća je saradnja sa inostranstvom.

Obratite pažnju na potrošnju novca, jer ćete ovog leta biti "široke ruke". Para će biti, ali ne onoliko koliko ste vi u stanju da potrošite. Krajem avgusta i početkom septembra naučićete da obuzdate svoje potrošačke apetite.

Devica

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Aspekti tokom leta nisu naklonjeni ukoliko razmišljate o promeni posla. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili često putujete zbog posla, u julu i avgustu možete se nadati prosperitetu.

Kraj avgusta i septembar su odlični za promenu posla, a nezaposlenima za pronalaženje posla koji će ispuniti vaša očekivanja.

Bićete zadovoljni finansijama, jer ste navikli da živite skromno.

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA