Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta nam donosi pun mesec u Jarcu: Prognoze za svaki znak Zodijaka

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kraj lunarnog ciklusa koji je trajao 30 dana omogućava nam da na trenutak zastanemo i zapitamo se da li smo na putu koji nas vodi ka ostvarenju naših želja

  • 1
Pun mesec Foto:Pixabay

Prvi pun mesec u letnjoj sezoni donosi nam optimizam i uzbuđenje i poziva nas da se zabavimo, ali i da u isto vreme budemo odgovorni.

Astrološki gledano, ova mesečeva faza omogućava nam da se suočimo sa onim što osećamo, ovoga puta na mnogo dubljem nivou. S obzirom na to da pun mesec označava kraj lunarnog ciklusa od 30 dana, ovo bi trebalo da bude trenutak kad ćemo zastati i zapitati se šta zapravo želimo i kuda smo krenuli.

Pun mesec u Jarcu aspektuje tri planete koje daju pozitivan element novoj astrološkoj vibraciji. Merkur, Jupiter i Saturn koji je u retrogradnom hodu inspirišu nas da budemo oprezni prilikom planiranja, da ne preterujemo sa postavljanjem ciljeva i da ostanemo praktični, piše "Today".

Ovan

Završava se zahtevan period na poslu, što vam otvara mogućnosti za napredovanje. Jedna vrata se zatvaraju, a druga se otvaraju - iskoristite to da podignete karijeru na viši nivo.

Bik

Ukoliko ste se trudili da i sebe i druge razumete na dubljem nivou, ovaj pun mesec donosi jasnoću koja vam je bila neophodna. To će vam pomoći da postanete bolja osoba, sve dok imate otvoren um.

Blizanci

Uglavnom koristite bezbrižan pristup da biste se povezali sa osobama do kojih vam je stalo. Potreba za bliskošću dovešće vas do stvaranja kvalitetnih veza sa novim ljudima.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Iako se vaše emocije stalno menjaju, žudite za stabilnošću i sigurnošću. Pronalaženje osobe koja vas poznaje u dušu i ujedno vam nudi sigurnost za kojom toliko čeznete može da bude izazovno. Ali, ako pronađete takvu osobu, trebalo bi da je držite kao malo vode na dlanu.

Lav

Sada je dobro vreme da pronađete pravu rutinu koje ćete se pridržavati. Ne dozvolite da vaše impulsivno ponašanje promeni vibraciju koju vam donosi ovaj pun mesec.

Devica

Preuzimanje prethodno proverenih rizika je najbolji način da dočekate ovaj pun mesec. Umesto da ulećete u odnose i situacije bez ikakve procene, pokušajte da proverite u šta se upuštate.

Istražite, proverite činjenice i ponovo pročitajte svaki ugovor da biste osigurali minimalni gubitak i maksimalnu dobit.

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA