Vreme čitanja: oko 2 min.

Veze između ovih znakova su osuđene na propast

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njihovi stavovi i karakteri se dijametralno razlikuju

  • 0
nesrećni parovi, svađa, rasprava, raskid Foto: Pexels

Kakva će biti vaša ljubavna veza u najvećem delu zavisi od toga koliko ste kompatabilni sa svojim partnerom. Međutim, astrolozi tvrde da i vaš horoskopski znak igra veliku ulogu kada slaganje s partnerom u pitanju.

Neki horoskopski znaci nikako ne idu zajedno, i to najčešće zbog prevelike razlike u karakterima.

U nastavku teksta saznajte o kojim je to spojevima reč.

Ovan i Jarac

Ovnovi su zabavni, impulsivni i u jednu ruku neodgovorni za razliku od promišljenih i odgovornih Jarčeva koji ne podnose ljude koji sve prepuštaju okolnostima. Ovnovi vole romantične stvari i otvorenu komunikaciju, a Jarčevi ne.

Bik i Vodolija

Bikovi su tvrdoglavi i strogi, a Vodolije energične i opuštene. Ova dva znaka se međusobno ne nadopunjavaju, a tvrdoglavi Bikovi mogu da imaju probolem sa Vodolijinom slobodnom prirodom.

Blizanci i Ribe

Blizanci su slobodne duše kojima nije prijatno da razgovaraju o emocijama. S druge strane, poznato je da su Ribe jedan od najosećajnijih znakova. Iako se Ribe trude da shvate Blizance, obično ne uspevaju jer im je takva narav potpuno nepoznata.

Rak i Ovan

Rakovi su osetljivi, hladne glave i pomalo plašljivi, dok Ovnovi imaju entuzijastičnu i zastrašujuću prirodu. Zato se ne slažu s Rakovima koji žude za smirenim i opuštenim okruženjem; suprotnim od onog kakvo žele Ovnovi koji najviše uživaju kad su stvari izvan njihove zone komfora i kontrole.

Lav i Bik

Lavovi i Bikovi su dva znaka koja će se, najverovatnije, posvađati u prvih nekoliko minuta razgovora. Lavovi ne vole to što se Bikovi drže pravila i nikada ne rizikuju, a Bikove izluđuje to što Lavovi uvek misle da su u pravu.

Devica i Blizanci

Device su praktične i vole da im partneri budu slični, pa su zabavni i uzbudljivi Blizanci za njih veliko ne. Device zahtevaju pažnju partnera i zajednički rad na vezi. Blizanci nikako ne vole kad Device odbijaju njihovu naklonost na javnim mestima, što one imaju naviku da rade, piše timesofindia.

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA