Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JUL: Rakovi se osećaju spokojno, Škorpijama potreban odmor

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Izbegavajte naporne situacije i  više se usmerite na ono što vam prija i što vas opušta. Najbolje bi bilo provesti vreme sa voljenom osobom. Neće vam odgovarati gužva niti galama. Nemiri u porodici, moguće su i rasprave ili briga oko ukućana.

BIK

Smatrate da možete da date sebi oduška, pa ćete tražiti društvo ili prijatelja ili emotivnog partnera. U toku večeri sa ovim drugim može doći do varnica zbog treće osobe koja se nameće svojim ponašanjem. Optuživaćete partnera za flertovanje.

BLIZANCI

Umorni ste od svega što se dešavalo u prethodnim danima, a danas imate neku društvenu obavezu na kojoj morate biti prisutni. Potrudićete se da odete. Malo će vam dići raspoloženje neka poznata lica sa kojima ćete imati zanimljivu komunikaciju.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Dan rasterećenja, dan nekih mirnih dešavanja, kada se osećate spokojno i sigurno. Ovo je odlično vreme da se provedu neki lepi trenuci sa dragim ljudima, simpatijom, voljenom osobom. Ne dozvolite da vam bilo ko pokvari raspoloženje.

LAV

Dan kada vi možete više da se posvetite sebi. Problem je samo u tome što ste se u potpunosti iscrpeli i što verovatno nećete moći da odgovorite na neke zanimljive pozive i predloge za druženje, izlazak. Trenutno samo želite da se smirite, opustite.

DEVICA

Dan kada utehu i rasterećenje tražite u svakodnevnim obavezama oko kuće ili u porodičnom okruženju. Ovo je trenutno vaše mesto napajanja pozitivnom energijom i sa zadovoljstvom ćete se prepustiti ljudima koje volite i sa kojima se osećate sigurno i zaštićeno.

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA