Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Vagi se smeši tajna karmička veza, Škorpija na poslovnoj prekretnici

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
1186781770 Foto: Shutterstock Mladen Zivkovic

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Merkur je u znaku Lava, Mars je u Devici. Mnogima se energija menja. Bićete direktniji u komunikaciji, samo budite obazrivi šta i kada izgovarate. Merkur će imati loš aspekt sa Uranom iz Bika, pa blagi oprez u komunikaciji i saobraćaju. Na kraju nedelje Venera kreće retrogradnim hodom, tako da iskoristite ovu nedelju za ulazak u veze, jer kada Venera krene hodom unazad može doći do neočekivanih dešavanja.

Ovan

Posao: Bićete usmereni ka poslu i svakodnevnom životu. Uspeh neće izostati.

Ljubav: Uživaćete u divnoj komunikaciji sa dragim ljudima, a neko vam može probuditi osećanja. Zauzeti, planiranje zajedničkog života, kupovine doma.

Zdravlje: Dobro.

Bik

Posao: Možda baš neke stvari neće ići po planu, ali ne očajavajte. U svakom slučaju, vama Jupiter daje podršku i zadovoljstvo. Mogući povećani troškovi.

Ljubav: Slobodni, postoji mogućnost ulaska u emotivnu vezu ili avanturu. Zauzetima slede lepi trenuci sa voljenom osobom, samo radite na boljoj komunikaciji.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa krvnim pritiskom.

Blizanci

Posao: Bez većih promena na ovom polju. Svakako možete planirati promene koje se mogu realizovati u narednom periodu. Finansije dobre.

Ljubav: Lepa nedelja kada je ljubav u pitanju. Mogućnost lepog putovanja sa voljenom osobom i planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Odlično.

foto Pixabay foto Pixabay

Rak

Posao: Bez promena, ali savetujem da obratite pažnju na komunikaciju sa saradnicima i da sve nesporazume, ako ih bude, rešite na miran način.

Ljubav: Nije nedelja za otpočinjanje ozbiljnih emotivnih veza, ali sitnih zadovoljstava neće manjkati.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt.

Lav

Posao: Odlična nedelja kada finasije mogu da se pokrenu, ako je bilo zastoja ili nezadovoljstva. Samo budite oprezni kad je potrošnja novca u pitanju.

Ljubav: Lepa nedelja za ljubav. Mogućnost zanimljivih dešavanja i ulazak u emotivnu vezu. Dobro razmislite da li je osoba idealna za vas. Zauzeti, lepi trenuci i planiranje zajedničkog života.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Devica

Posao: Vreme je da se pokrenete i razmislite šta dalje. Vama je ovo polje jako bitno i ako je bilo stagnacije ili nekih nedoumica, sada je lep i uspešan period pred vama. Finansije dobre.

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze, ali za avanture jeste. Zauzeti, izbegavajte ulazak u tajne veze.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom i probavom.

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA