Vreme čitanja: oko 4 min.

Ova nedelja donosi nam mnoštvo značajnih planetarnih uticaja: Preokreti na više životnih polja

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
letnji horoskop Foto: Pixabay

Ove nedelje nas očekuje mnoštvo značajnih planetarnih uticaja koji će doneti preokrete na više životnih polja.

U ponedeljak nas dočekuje mlad messc u znaku Raka koji će aktivirati teme porodice. To ne znači da će se sve odvijati u povoljnom pravcu. Neko će aktivirati selidbu, zajednički život, a neko će pokrenuti proces razdvajanja sa nekim članom porodice. Povoljno je iskoristiti ovaj mlad mesec za rešavanje tema nekretnine, zemljišta, mesta prebivališta, državljanstva ili privatnog posla.

Ovog dana imamo i kvadrat između Merkura i Jupitera koji donosi prevelika očekivanja, obećanja, ali i izazove u polju komunikacije i rešavanje neke administracije. Ovog dana ste veoma osetljivi, samim tim i reaktivni, te se lako možete uvredljivo povući u svoj svet ili reagovati besno. Bes i ljutnja se najviše mogu ispoljiti unutar porodičnog doma i na neku blisku osobu. Jako je važno izaći iz obrasca žrtve i traženja krivca. Dan je idealan za promene. Stomak je osetljiv. Dolazi do nesanice, razdražljivosti i tenzije.

U utorak budite precizni sa vremenom i dobro isplanirajte svoje obaveze. Tokom noći intuicija je pojačana, a snovi živopisni. Imate osećaj straha i anksioznosti, kao i brige u vezi sa nekim članom porodice ili porodičnih pitanja. Najbolje je ukoliko započnete neki proces promena i ličnu transformaciju. Strahovi i lične traume isplivavaju na površinu. U ranim jutarnjim časovima Mesec prelazi u znak Lava, te pojačava potrebu da budemo vidljivi i da se čuje naš glas. Želite priznanja i slavu, prija vam da budete u centru pažnje. Čak i ako niste otvorena osoba možete biti pozvani na neki javni skup u kojem treba da iskažete lično mišljenje.

letnji horoskop Foto: Pixabay

U sredu nas očekuju kraća putovanja, dosta razgovora i poruka. Pokušajte da ne preterate sa puno obaveza već priredite neku zabavu ili izađite sa prijateljima. Krećete se u društvu poznatih i popularnih ljudi, kao i sa ljudima na poziciji. Očekuje vas važan razgovor ili vest koja vas može obradovati. Iskoristite ovaj aspekt da izjavite ljubav nekome, da objavite neku svoju ideju ili proizvod. Ako želite nešto da postignete obavezno se obratite osobi koja je glavna i na poziciji. Dobar je trenutak za organizaciju ili odlazak na javne skupove.

U četvrtak imamo dve struje dešavanja. Jedan povoljan aspekt između Sunca i Neptuna donosi nešto šta ste dugo vremena očekivali, ostvarenje svojih snova. Aspekt je povoljan i za duhovna putovanja, učenja, ali i odlazak na egzotična mesta. Ipak, ovaj aspekt može doneti povećanu senzitivnost i sklonost virusima, prehladama i alergijama. Pazite na imunitet. Drugi aspekt spada u veoma izazovne, a to je opozicija između Marsa i Saturna, koji takođe donosi izazov u polju zdravlja, ali i posla.

Možete nalaziti na velike prepreke i frustracije kroz radno mesto, ali i fiziologiju. Prisutan je veliki umor, napor kao i otežavajuće okolnosti. Možete imati osećaj zaglavljenosti u nekoj situaciji i da svi vaši napori koje ulažete da ostvarite nešto nailaze na zid. Ovo donosi i izazove u kontaktu sa nekom osobom koja se može praviti suviše pametna i zvocati vam ili neko ko sakriva izvesne činjenice i pravi vas ludim. Trebaće vam više hrabrosti, ali pre svega iskrenosti da razrešite konflikte.

U petak se nastavlja tendencija konflikata, ljutnje i svađa u odnosima. Druga problematika biće iskazana kroz radno mesto ili aspekt zdravlja. Možete dobiti neke nepovoljne vesti i informacije. Vidite da vaši napori ne ubiraju plodove, pa se možete odlučiti da date otkaz i promenite radno mesto. Mnogo ste više kritički nastrojeni i smetaju vam sitnice. Najbolje je da se usmerite na posao, ali i da aktivirate segment zdravlja. Zakažite rutinski pregled i brinite o svojoj ishrani. Počnite novi režim ishrane i vežbanja. Posvetite dan završavaju administracije i obaveza.

letnji horoskop Foto: Pixabay

U subotu nas očekuje dosta izazova jer ćemo imati još jedan aspekt koji nije prijatan. Sunce u opoziciji sa Plutonom donosi značajna suočavanja i sukobe, što možete doživeti kroz izvesnu osobu u vašem životu koja ima veliki uticaj na vas, ali i kroz neku situaciju ili događaj koji će vas suočiti sa vašim strahovima.

Dolazi do kvarova unutar doma, u vezi sa članovima porodice ili nekretnine. Na kolektivnom nivou donosi uništenja i stradanje. Najbolje je ispuniti simboliku ovog aspekta tako što ćete se svesno odreći nečega u svom životu, na primer da izbacite iz ishrane neku namirnicu na izvesno vreme, ali i tako što ćete okončati neki odnos koji vas dosta troši i iscrpljuje i nema dobru funkciju.

Posebno se ovo još pojačava jer u nedelju planeta ljubavi, Venera, koja je potpuno zastala okreće se u retrogradni hod na više nedelja. To će se posebno osečati ovih dana, pa je jako važno da svesno primetite šta se oko vas dešava, ko vam se javlja, koga srećete i slično. Vratiće se na dnevni red sva nerešena pitanja u vezi sa odnosima, braka, novca i zadovoljstva. Odnosi su veoma aktuelni ovog dana.

Istog dana Sunce ulazi u znak Lava, pa dragim Lavovima želim srećan rođendan. A planeta Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pa očekujte neočekivano. Promene u planovima, pomeranja putovanja, iznenadne vesti i informacije, stres, napetost, nagle odluke i brzina u komunikaciji. Pripazite u saobraćaju. Kvarovi tehničkih uređaja i interneta. Problemi sa strujom.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA