Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su najatraktivnije fizičke osobine svakog horoskopskog znaka

Vreme čitanja: oko 3 min.

Saznajte šta je najbolje u vašem izgledu

  • 0
Ogrlica, žena, lepa žena, plavuša Foto-ilustracija: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima neku atraktivnu karakteristiku tela koja je definisana prvom kućom njegove natalne karte. To je oblast u kojoj svako može da se oseća najpouzdanije jer ima veze sa njegovom životnom svrhom i putem. To je ono za šta ste dizajnirani da budete i radite.

Nesigurnost je nešto sa čime se svi suočavaju. Nekim danima ste zadovoljni onim što jeste, a drugim danima, pak, i niste baš. Nesigurnost je tu, pokazao to neko ili ne. A poznavanje šta je to što je najatraktivnije na vašem telu može da vam olakša put do samopouzdanja.

Prema pisanju "Your Tango", ne samo da vam karakteristike vašeg tela govore koliko sjajno izgledate, već mogu da vam otkriju i ponešto o vama samima.

Ovan

Jedna od vaših najlepših karakteristika su obrve. Naravno, već znate da je sve ostalo na vama sjajno, ali vaše obrve se najviše ističu i pomažu vam da predstavite svoju žestinu ili nevinost.

Bik

Vaše usne su jedna od najlepših karakteristika vašeg tela. Ujedno to je i najosetljiviji deo vašeg tela.

Šminkanje, ajlajner, oči, nega lica Foto: Shutterstock

Blizanci

Vaša najbolja osobina je vaš ten. A njega čuvate kroz svoje dečje ludorije. Radoznala priroda vas čini da izgledate i da se osećate večno mladim - i to se vidi. Vaši obrazi ostaju rumeni i čisti sve dok održavate tu mladalačku vitalnost.

Rak

Stomak je vaša najbolja karakteristika tela. U vašem stomaku leži vaša intuicija i želja da budete saosećajni prema drugima, tako da mora da bude i u odličnoj formi.

Leo

Vaša kosa je ono što definiše vaše najbolje atribute. Ima li boljeg načina da pokažete svoju kraljevsku pripadnost nego sa jakom, živahnom kosom? Kad god uđete u sobu, privlačite pažnju, a vaša kosa navodi ostale da se okrenu za vama.

Devica

Vaša najbolja osobina je vaša koža. Ali vi to već dobro znate jer naporno radite na tome da vaša koža bude besprekorna. Naporan rad i metodičan pristup u svemu se odražava i na vašu čistu i glatku kožu.

Video: Mesečni horoskop za jul 2023 astrologa Aleksandre Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA