Vreme čitanja: oko 3 min.

Pun mesec u Vodoliji donosi preokrete: Dobro pazite da ne upadnete u zamku

Vreme čitanja: oko 3 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Jarca, što će nam doneti ozbiljnost, ali i potreban fokus i disciplinu da se posvetimo dugoročnim ciljevima i planovima. Možete osećati usamljenost, potrebu da se distancirate i posvetite nekim važnim pitanjima.

Kako imamo dobre aspekte prema Marsu, Jupiteru i Uranu, baš ovog dana pozabavite se praktičnim zadacima u smeru ostvarivanja svojih projekata. Imaćete najviše uspeha ako to budete uradili ovog dana, bez odlaganja. Imaćete uspeha posebno što se tiče poslovnog segmenta života. Takođe je dobar momenat da promenite stil života i način ishrane. Sve što pokrećete ovog dana doneće vam uspeh polako, kroz vreme. Najvažnije je ovog dana ne podleći begu od rešavanja svojih problema i situacija, niti alkoholu ili drugim opijatima.

letnji horoskop Foto: Pixabay

Utorak je jedan od najeksplozivnijih dana u nedelji. Očekuje nas pun mesec u Vodoliji koji može doneti pobune i štrajkove na kolektivnom nivou, a na ličnom planu konflikt između zajednice i zajedničkih interesa, sa jedne strane, i ličnih potreba i ega, sa druge strane.

U ranim jutarnjim časovima Mesec u konjukciji sa Plutonom u kombinaciji sa punim Mesecom, donosi intenzitet emocija, razdražljivost, uznemirenost, nesanicu i nagle reakcije. Na površinu izlaze svi racionalni i iracionalni strahovi i strepnje u vezi gubitka, nemaštine i ostavljanja.

U večernjim časovima, nakon punog Meseca, očekuje nas povoljan aspekt između Marsa i Jupitera. On deluje i dan-dva ranije i dan-dva kasnije. Donosi pokretanje pravnih pitanja, nove zakone, posebno u vezi posla i finansija. Iskoristite ga za rešavanje nekih važnih situacija.

Sreda je dan koja će doneti različite nesporazume u komunikaciji i sa papirologijom, pa se potrudite da uspostavite veštinu komunikacije i veliku preciznost u dogovorima i razgovorima. Od sukoba mišljenja, do nesporazuma, imaćete osećaj da vas drugi ne čuju ili ne razumeju.

Budite fleksibilni ovog dana, jer se planovi menjaju iz časa u čas. To pojačava i uticaj Merkura u opoziciji sa Saturnom, koji može doneti kvarove uređaja, automobila, čekanje u saobraćaju, odlaganja i probleme, prekide u komunikaciji. Prisutan je veći stres i nemir, ali i očigledno nezadovoljstvo izvesnom situacijom u kojoj se nalazite.

faze meseca, pun mesec, prazan mesec Foto:Shutterstock

Od četvrtka Mesec prelazi u znak Ribe, što će usporiti atmosferu. Povlačite se u svoj svet i carstvo snova i mašte. Idealno je za kreativnost, inspiraciju i projekte koji se bave kolektivnim zbivanjima kroz spiritualnost, religiju, umetnost i pružanje pomoći. Možete osetiti nesklad između logike i intuicije, što će dovesti do nekih situacija u kojima nećete biti sigurni koji aspekt je tačan.

Kroz neki odnos imaćete test poverenja. Možete birati da sumnjate i budete kritični, a možete se prepustiti poverenju. Mesec u konjukciji sa Saturnom donosi probleme u vezi sa zdravljem, svojim ili tuđim, kao i brige, melanholiju, sefu i tugu.

U petak se najviše odmarajte ukoliko to možete sebi da priuštite. Bićete pospani, pa se može dogoditi da se ne probudite na vreme. Usled toga postajete užurbani, ali i potencijalno agresivni i eksplozivni. U toku dana može se kreirati napeta situacija u kojoj će vam neko ili vi nekome nametati svoje stavove i kritikovati što će rezultirati svađom, a potom i povlačenjem. Lako se može upasti u zamku uloge žrtve, pa obratite pažnju.

Dan je idealan za boravak u prirodi, u osami, pored vode, uz muziku, sveće, romantiku, kroz kreativnost i stvaralaštvo, ali i umetnost. Dobro se osećate ako možete nekome pomoći i biti od koristi. Svojim postojanjem važnije je inspirisati osobu, a ne kritikovati je.

zodijak, horoskop, dnevni horoskop, astrologija Foto: Unsplashed

U petak na subotu je važno da se dobro odmorite i naspavate. Imaćete živopisne snove, nalet inspiracije, ali i teže razbuđivanje, pa ostanite duže u krevetu ako možete to sebi da priuštite. Iako će u ranim jutarnjim časovima Mesec preći u impulsivni i energični znak Ovna, dobro isplanirajte aktivnosti ovog dana, uz dosta odmora. Nemojte juriti naokolo bez stvarnog cilja i razloga. Najbolje je ako možete da pešačite ili radite fizičke vežbe.

Nedelju završavamo u dinamičnoj energiji. Budite aktivni, da se ne bi višak energije pretvorio u ljutnju i bes. Možete imati impulsivne reakcije i nedostatak takta i strpljenja. Ukoliko to prevaziđete osetićete unutrašnji sklad i zadovoljstvo postignućima, pa ćete biti motivisani da postignete više i bolje.

Ipak, svoje planove nemojte nametati drugima. Najviše ćete postići sa najmanje reči bez nadmetanja sa drugom osobom. Organizujte ljubavni sastanak ili neke zajedničke aktivnosti.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA