Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. AVGUST: Rakove prati sreća u ljubavi, Devicama stižu pare

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 1
astrologija, horoskop, zodijak, dnevni horoskop, nedeljni horoskop, horoskopski znaci Foto: Unsplash

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Budite strpljiviji i oprezniji u poslovnim partnerstvima i kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost i nervoza. U emotivnom segmentu – ne razumete ponašanja partnera i teško nalazite zajednički jezik.

BIK

Nemojte kvariti odnos sa kolegama zbog trenutno naglašene impulsivnosti. Pokušajte da budete mirni i razložni. Dan koji je kao stvoren za avanturu, moguće je brzo pokretanje flerta, dopadanja na blic, počeci neobaveznih odnosa.

BLIZANCI

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali i po svim finansijskim pitanjima moraju biti izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja i investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

Flertovanje Foto: Shutterstock

RAK

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme koči ili stagnira. Dobar dan i za zaradu. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada na izlazak.

LAV

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

DEVICA

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Bićete aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati, stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bik

    11. avgust 2023 | 10:05

    Vooolim jednu račicu koja ima samo jednu manu - voli votku i kafanu😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA