Vreme čitanja: oko 4 min.

Ove nedelje nas očekuju usponi i padovi: U utorak od neprijatelja napravite prijatelje

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
letnji horoskop Foto: Pixabay

Nedelja pred nama ima mnogo astroloških aspekata na koje je potrebno da se obrati pažnja. 

Oslonite se na intuiciju, uhvatitet se smireno ukoštac sa izazovima, ostanite usmereni i produktivni i izbegavajte konflikte.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Raka koji pravi prvi aspekt sa Neptunom, što će doneti veoma živopisne snove, ali i snažnu intuiciju. Možete se probuditi sa snažnim utiskom, ali i imati poteškoće sa buđenjem, pa aktivirajte sve alarme ako morate ustajati rano. Jutro donosi i pojavu strahova, nemira u vezi sa nekim važnim promenama i preokretima koji se dešavaju možda i bez vaše volje i truda. Bićete emotivni, osetljivi, zabrinuti. Tuga i briga mogu biti opravdane, ali mogu i biti izvor nekih ranijih dešavanja i sećanja na prošlost. Pokušajte da se distancirate od bilo kakvih komentara na tuđe doživljaje. Bićete skloniji impulsivnom reagovanju, ljutnji, uvredljivosti i povlačenju.

U utorak ste skloni preuveličavanju i nametanju svojih stavova i potreba. Ukoliko se pojavi izazovna situacija ili osoba koja vas trigeruje, pokušajte da na smiren način iznesete svoje mišljenje i stavove jer nije vreme za povlačenje. Potrebno je od potencijalno izazovne situacije i neprijatelja napraviti prijatelja. Idealno je ovaj dan iskoristiti za druženje, izlazak u javnost, traženje dozvole za nešto. Nailazite na ljude koji su popularni, na položaju ili imaju izvestan uticaj. Ipak, imajte na umu da je ovo dan pred mlad Mesec, kada su ljudi generalno osetljiviji, pa se uzdržavajte od previše intenzivnih reakcija.

proleće astrologija astro horoskop Foto: Pixabay

U sredu nas očekuje mlad Mesec u znaku Lava, koji je veoma poseban. Trebate ga iskoristiti za sjajne prilike koje nudi, kao što su promocije brenda, ličnosti, proizvoda, traženje pomoći od uticajnih ljudi, pojavljivanje u javnosti, ali i aktivacije više zabave, ljubavi i kreativnosti. Ipak, ovaj mesec nam donosi dosta preokreta upravo na polju odnosa, finansija i vrednosti, jer ima kvadrat od Urana. Možda će se upravo sada neke stare priče dovršiti, i dobiti svoj epilog. Energija mladog Meseca traži promenu, i donosi promene, koje su zapravo veoma teško prihvatljive jer su u pitanju dugotrajni nefunkcionalni obrasci, odnosi i situacije kojih se držite. Ponovo imate šansu da nešto ispravite i popravite. Izaberite teži put da bi vam kasnije bilo lakše. Važno je biti hrabar, preuzeti inicijativu i pokrenuti se. Mars je u lepom aspektu sa Uranom i donosi situacije u kojima morate jako brzo reagovati i prihvatiti ponude koje se nude jednom u životu. Energija dana izaziva dosta nemira, nestrpljenja i potrebu za slobodom, promenom i adrenalinom.

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Device, što će doneti više zadataka, obaveza i usmerenost na polje posla i zdravlja. Ako ste postavili nameru i ciljeve na dan mladog Meseca, onda je pravo vreme da se od danas pozabavite detaljima i operativnim delom realizacije svojih planova. Analitični ste i kritični i lakše uviđate detalje i sitnice koje vam stoje na putu uspeha. Spremni ste da otklonite greške, kvar i prepreke koje vam stoje na putu. Možete imati problema sa stomakom i crevima, pa pripazite na ishranu. Zabrinuti ste za nečije zdravlje ili imate pad imuniteta. Razmišljate da date otkaz i promenite posao.

Petak je dan koji je najproduktivniji i koji treba iskoristiti za realizaciju i konkretizaciju vaših planova. Važne razgovore u vezi sa poslom zakažite za ovaj dan. Možete dobiti veoma povoljne vesti, ponude za posao i ideje o saradnji. Posebno ako je nešto povezano sa obrazovanjem, prenosom informacija, inostranstvom biće podržano današnjim aspektima. Povoljno je za trgovinu. Sve promene koje želite da napravite za budućnost, posebno u vezi sa poslom, svakodnevicom, praktičnim pitanjima, zdravljem i navikama pokrenite ovog dana. Ukoliko želite da počnete novi režim ishrane ili vežbanja, ovaj dan je sjajan, imaćete više uspeha u tome.

letnji horoskop Foto: Pixabay

Subota je već dan izazova jer nas očekuju veoma napeti aspekti koji donose svađe, napetost, nejasnoće i nesporazume. Sitnice vas iritiraju i bivaju povod za konflikte. Lako uočavate greške i mane kod drugih, ali i kod sebe i počinjete da zvocate. Nepotpune poruke i informacije dovode do nesporazuma sa ljudima iz okruženja. Biće potrebno da stare stvari, situacije i odnose unapredite novim idejama, načinima i ponašanjem. Ukoliko uspete u tome, možete imati veoma veliki uspeh i napredak posebno u poslovnom aspektu. Dan nosi pad imuniteta, stomačne probleme i nejasnoće.

Nedelju završavamo u atmosferi ljubavi i partnerskih odnosa. Mesec je u znaku Vage i ima lep aspekt sa Venerom, što pojačava želju za emotivnim odnosom i podrškom od partnera i zajedništva. Spremni ste da pravite kompromise, jer želite harmoniju i sklad. Izbegavate konflikte, ali ipak nemojte pristajati po svaku cenu na nešto što vas neće činiti zadovoljnima. Idealno je za zaljubljivanje, ljubavi sastanak, razmenu emocija i harmoniju. Sjajno je za poboljšanje fizičkog izgleda, kao i da ostavite lep prvi utisak na nekoga.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Ovna prati sreća na poslu, Devici se smeši tajna romansa: Mesečni horoskop za avgust 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA