Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako da manifestujete ljubav na osnovu vašeg Zodijaka: Svaki znak ima specifičnu snagu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Svaki znak ima specifičnu snagu kada je u pitanju ispoljavanje ljubavi

  • 0
Ljubav Foto: Shutterstock

Svaki horoskopski znak ima specifičnu snagu kada je u pitanju manifestacija ljubavi, koja je naš specifičan način da privučemo drugog.

U astrologiji, kako objašnjava "Your Tango", postoje tačke u našoj natalnoj karti koje mogu da nam pokažu pravi put i ono šta je potrebno našem srcu da bismo se osećali emocionalno ispunjeni u ljubavi su Ascendent, Sunce, Mesec i Venera.

Venera, planeta našeg sistema vrednosti, strasti i romantike može da ukaže na to šta želimo u partnerstvu, dok nas Sunce i naš znak u horoskopu mogu odvesti na put razotkrivanja šta je to što može da nas inspiriše ili navede da uopšte tragamo za ljubavlju.

Ovan

Ovan je strašan kao protivnik jer neumorno sledi ono što želi i tu osobinu može da primeni i u ljubavi. On jednostavno treba da podstakne svoj optimizam kako bi privukao nekoga u svoj život ko će moći da ga katapultira do novih visina. Sve počinje onda kada Ovan iskoristi svoju hrabrost da iskusi i dozvoli sebi da upadne u tok romantike.

Bik

Bik mora da nauči da bude strpljiviji i analitičniji kada traži partnera i da veruje svojoj intuiciji i čulima. Međutim, pošto je ovo znak kojim vlada Venera, on mora prvo da shvati svoju vrednost - i to pre nego što uđe u vezu. Kada nauči da materijalno nije toliko važno, Bik treba da se fokusira na manifestaciju obilja ljubavi, kako bi privukao partnera koji odgovara njegovoj energiji i želji.

Blizanci

Pod vladavinom Merkura, Blizanci mogu da šarmiraju svakoga svojim govorom. To je takođe najbolji način i da se približite ovom znaku. Blizanci žele da osete vezu koja ih tera da razmišljaju i preispituju sve oko sebe. Partner koji je spreman za dobru debatu idealan je partner kog Blizanac želi.

astrologija, horoskop, zodijak, dnevni horoskop, nedeljni horoskop, horoskopski znaci Foto: Unsplash

Rak

Zbog duboke emocionalne povezanosti sa svojim partnerima, Rak mora prvo da nauči kako da stvori sopstvene granice, pre nego što pokuša da manifestuje ono što želi od partnera. Ovo je znak koji je veoma jasan oko onoga šta želi, i kada formira svoju osnovu, moći će da privuče nekoga ko odgovara njegovim potrebama.

Lav

Lavovi su vizuelni i kreativni. Oni mogu da se manifestuju kroz učenje šta zapravo žele od partnera, tako da ne ponavljaju greške iz prošlosti. Na taj način mogu da privuku budućnost sa nekim ko će im pomoći da imaju više samopouzdanja i vere u sebe.

Devica

Devica uživa u organizaciji i planiranju, zbog čega sastavljanje liste svega onoga šta žele od partnera može i da im pomogne da se manifestuju. Ovakav pristup takođe može da omogući Devici da zna šta i sama želi, kako ne bi ušla u vezu pokušavajući da promeni partnera ili da bude primorana da prilagođava svoj tip ličnosti.

Video: Ovna prati sreća na poslu, Devici se smeši tajna romansa: Mesečni horoskop za avgust 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA