Vreme čitanja: oko 13 min.

ASTRO VODIČ: Slobodnim Ovnovima se neko dopada, Blizanci treba da se pripreme na zategnute poslovne odnose

Vreme čitanja: oko 13 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 28. avgusta do 3. septembra 2023. godine

  • 0
astrologija, horoskop, zodijak, dnevni horoskop, nedeljni horoskop, horoskopski znaci Foto: Unsplash

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Zdravlje i pravilne životne navike trebalo bi da vam budu na prvom mestu. Zato pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem.

Ljubav

Sto nekih situacija, što životnih, što poslovnih vam je "zajahalo" za vrat i opterećuje vas i pritiska. Niste opušteni, mozak vam radi sto na sat u pokušajima da reši sve i sve postavi na svoje mesto. A partner traži svoje. Traži vreme, pažnju, posvećenost - sve ono što vi sada možete da date na mišiće i u malim količinama. Neće ovaj period doneti tenzije između vas dvoje, ali će vama lično doneti da se osećate iscrpljeno i razvučeno. Slobodni Ovnovi - neko vam se dopada, ali ta osoba vrlo promenljivo reaguje na vaše pokušaje da je osvojite. Čas vam uzvraća, čas se zatvara i povlači. Budite malo strpljivi.

Posao

Mnogo toga vezano za posao ovih dana ne ide po vašim planovima. Moguće je da i vi pravite greške (mada se one daju ispraviti sa nešto više uloženog truda, fokusa i vremena), ali je veća verovatnoća da više otežanja dolazi iz samog poslovnog okruženja, kao i od strane autoriteta. Kod nekih od vas su to promene koje teško zaživljavaju, kod nekih problem u odnosu sa kolegama i saradnicima, kod nekih prevelika količina obaveza, kod nekih otežanja i odgovornosti koje vam nameću šefovi.

Zdravlje

Meteoropatske i hronične tegobe, mentalni i fizički premor.

BIK

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

U ovom periodu teško ćete uspevati da vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je prenaglašeno i ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima.

Ljubav

Usporeno kretanje a onda i stacionarnost pred direktan hod vaše vladarke Venere u znaku Lava u polju koje se vezuje za dom, porodicu, prošlost lično vama neće nimalo prijati, kakav god da je odnos sa partnerom - najbolji ili baš i ne. Jer, kakva god da je situacija u vašem partnerstvu, vi ćete imati osećaj sputanosti, nezadovoljstva, blokiranosti u nekim situacijama i osećajima.

Ne držite teskobu u sebi, razgovarajte sa partnerom da biste predupredili potencijalne nesporazume i nesuglasice. Slobodni Bikovi - ne očekujte previše ni od novih ni od starih osoba u vašem životu. Više se okrenite sebi.

Posao

Zastoj koji postoji unutar vas može se preneti i u poslovnu sferu. Možete imati manjak motiva, volje, snage, energije - neko iz razloga što se preforsirao u proteklom periodu, neko zato što se i pored svog truda ne vide pomaci nabolje. Dosta toga što vam je poslovno od važnosti sada može biti na čekanju ili se otezati a sa nadređenima možete imati zategnut odnos. Zato je ovaj period dobar za završavanje projekata ili ispravljanje eventualnih propusta i grešaka.

Zdravlje

Više fizičke aktivnosti bi vam prijalo.

BLIZANCI

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Ove sedmice ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama - mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, prezačinjeno – „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Ljubav

Jedna šarena nedelja je pred vama i što se raspoloženja ali i dešavanja sa partnerom tiče. Čas ćete se odlično čuti i razumeti, funkcionisati, a čas će tog razumevanja faliti i malo ćete se igrati gluvih telefona.

Takođe, povremeno će vas saplitati situacije koje se vezuju za porodicu, obaveze – tu nećete baš uvek ili u prvom pokušaju uspevati da pronađete zajednički jezik. U suštini, povremeno ćete umeti da budete teški jedno drugom. Slobodni Blizanci - neko će se u mislima vraćati u prošlost, neko će čak imati konkretniji pokušaj sa bivšim partnerom ili simpatijom. Bilo staro, bilo novo – ne žurite nigde.

Posao

Pun Mesec je u vašem polju posla, karijere, pozicije, pa i nadređenih, pa u ovoj sedmici može biti nešto zategnutijih odnosa i sa najbližim saradnicima, ali i sa autoritetima. Takođe, u početnoj fazi neke situacije mogu delovati prilično komplikovane i teško rešive, ali će se dosta brzo pokazati da sa njima možete izaći na kraj. Očekuje vas prilična količina obaveza i moraćete da budete dosta fokusirani i organizovani da ne biste kasnili ili radili stvari iznova. Bitna administrativna ili papirološka pitanja sada mogu biti u zastoju.

Zdravlje

Promenljive zdravstvene situacije i nešto slabiji imunitet.

RAK

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Pun mesec vam donosi promene raspoloženja, a to automatski znači i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati naleti hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati.

Ljubav

U ovu nedelju ulazite u nešto zategnutijoj atmosferi i pojačanom nerazumevanju sa voljenom osobom. Ok, možda oko nekih pitanja ne možete trenutno da se dogovorite, ali distanciranje i podizanje zida tišine neće dati rezultate - svaka tema je rešiva ako su obe strane voljne da više puta pokušaju popuste. Oboje budite hitri na lepim rečima a spori na prebacivanju i kritikovanju. Slobodni - vući će vas nešto unazad - kod nekih kroz misli o prošlosti, kod nekih kroz planiran ili neplaniran susret ili kontakt sa “starim” osobama, kod nekih kroz nove ljude ili priče koje vas podsećaju na ono što je bilo i prošlo.

Posao

Sve nešto polovično ili delimično, kroz ponavljanja ili zastoje, kroz ispravljanja i preko prepreka. Kao da vam se u ovoj sedmici “ne da” da sve završite i obavite iz cuga i bez sitnije ili krupnije problematike.

Između ostalog - sa saradnicima se nećete baš najbolje razumeti (ili nećete želeti da se razumete), što može biti posledica toga da vam je teško da se jedni drugima prilagodite. Budite mudriji i ne zatežite bespotrebno neke situacije. Fokusirajte se na posao i trudite se da se organizujete bolje.

Zdravlje

Teškoće sa respiratornim organima, padovi raspoloženja, pojačan stres.

LAV

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Trudite se da više vremena posvetite i pripremanju obroka, izboru namirnica, da ne jedete „s nogu“ i da na vašem stolu bude više povrća, voća, žitarica. Ovo se samo pozitivno može odraziti na vas.

Ljubav

Da je sjajno - pa i nije. Zapinjaće osećanja u vama, zapinjaće situacija sa voljenom osobom, čas ćete se čvrsto držati jedno drugog a čas imati osećaj da vas sve razdvaja. I unutar vas se komeša - u jednom momentu znate šta želite, u drugom već niste sigurni. Kakav god da je odnos, sada nije trenutak da se povlače drastični potezi i donose ozbiljnije odluke. Malo se primirite i pustite da se sve u vama slegne i dođe na svoje mesto. Slobodni Lavovi - jako je teško da bi ovaj period mogao iznedriti nešto novo što je vredno truda i vaše pažnje. Prošlost vas je zaogrnula svojim plaštom - a ni na nju ne vredi gubiti vreme.

Posao

Finansije će vas boleti, okupirati vam misli i činiti da se nervirate i da vam "kuva u želucu". Što možete da rešite - rešavajte, što ne ide - ići će neki drugi put. Usput, dobrano podignite ručnu kočnicu kada su troškovi u pitanju. Jer, neki od vas sada sopstvene frustracije pokušavaju da reše rasipanjem i bacanjem para na sve i svašta. Poslovno, ovo vam je naporan period, bili zadovoljni trenutnim pozicijama i poslom ili ne. Ako je nešto zakočilo, od sledeće sedmice ćete lakše rešavati i pokrenuti.

Zdravlje

Hronične tegobe.

Video: Ovna prati sreća na poslu, Devici se smeši tajna romansa: Mesečni horoskop za avgust 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA