Vreme čitanja: oko 3 min.

Večeras nas čeka plavi mesec u Ribama: Sledi nam period oslobađanja, a mašta nam se aktivira

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svakom horoskopskom znaku ovo neobično dešavanje na nebu donosi nešto novo

  • 0
faze meseca, pun mesec, prazan mesec Foto:Shutterstock

Svake godine, u vreme kada počne period Device, dolazi mistični pun mesec u Ribama, koji nas podstiče da proširimo misli, prihvatimo osećanja i otvorimo um.

Ove godine to je u noći između 30. i 31. avgusta i ovaj put je izuzetno poseban - poznat je kao plavi mesec.

Šta je Plavi Mesec?

Plavi mesec je prilično retka situacija, a do njega dolazi kada se dva puna meseca pojave u istom kalendarskom mesecu. Pun mesec se pojavljuje na otprilike svakih 29 dana, ali ponekad, ako se dogodi na početku meseca, može se desiti još jedan pun mesec do kraja meseca. Ovaj drugi se zove plavi mesec.

Kada pričamo o ovoj godini, prvi pun mesec se desio u Vodoliji 1. avgusta, dok je drugi u noći između 30. i 31. avgusta i to u Ribama.

Šta nam on može doneti?

To se dešava u vreme kada dominira praktična energija Device i fokusirana je na detalje. Pošto je Mesec u Ribama, one su s druge strane, sasvim drugačije - sve je u kreativnosti i mašti, piše "Hindustan times".

Ovogodišnji pun mesec u Ribama ima jedinstven značaj. Usko je usklađen sa Saturnom u Ribama i stoji nasuprot Suncu u Devici. Saturnovo prisustvo dodaje osećaj ozbiljnosti i odgovornosti obično hirovitoj energiji Riba.

Puni meseci su vremena oslobađanja, što ovo čini pogodnim trenutkom da se oslobodite starih navika i obrazaca. Dok traje sezona Device, težimo da se fokusiramo na detalje.

Kako će ovaj Pun, odnosno plavi mesec uticati na svaki horoskopski znak?

Ovan

Sasvim je u redu ako odlučite da se odjavite sa društvenih mreža. Provedite vreme fokusirajući se na sebe i vodeći računa o svojim potrebama. Što više vremena posvetite ponovnom povezivanju sa sobom, lakše ćete uskladiti telo sa umom, srcem i duhom.

Bik

Pridružite se grupnoj terapiji onlajn ili lično da biste se osećali kao da ste deo zajednice. Moći ćete da podelite svoje tajne bez ikakvog povratka, što vam može pomoći da se izlečite.

Blizanci

Neki projekat se završava, što vas tera da se zapitate šta je sledeće i da li ćete moći da održite uspeh koji imate. Obim karijere se menja, jedna profesionalna vrata se zatvaraju, a druga se otvaraju.

Rak

Želite da istražite svet i da se oslonite na želju za lutanjem, ali niste sigurni gde da idete. Razmislite o izboru lokacije po kojoj možete lako da se krećete. Udobnost i sećanja su sada važni za nostalgičnu i sentimentalnu dušu.

Lav

Vaša intuicija vam daje mogućnost da sagledate stvari sa druge tačke gledišta. Jedini problem je što bi retrogradne planete mogle da vam iskrive stvarnost, zbog čega je najbolje da razmislite o stvarima pre nego što donesete konačnu odluku.

Devica

Vi ćete pokušati da raščistite nerazjašnjene odnose sa onima do kojih vam je stalo i da izgradite jače temelje sa ostalim osobama. Ako odlučite da radite na nekim stvarima, imaćete strpljenja u tome, piše "Today".

Video: Astrološke prognoze za septembar: Vodolije očekuju divni trenuci, Bikovi imaju poslove, Vage uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA