Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovi znakovi su stvoreni jedno za drugo: Saznajte sa kim biste uživali u ljubavi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kog partnera su vam dodelile zvezde?

  • 0
Ljubav, par, Venecija Foto: Shutterstock

Potraga za pravim partnerom nekad ume da potraje i da bude veoma izazovna. Uvek se traga za nekim zanimljivim, a opet veoma sličnim našim karakterima i sa približno sličnim interesima.

Međutim, da li ste razmatrali da pogledate horoskop? Možda upravo zvezde imaju dobar "kompas", koji će vam otkriti u kom smeru treba da gledate.

Ovih šest parova horoskopa su stvoreni jedno za drugo i najveće su šanse da će završiti zajedno, piše "Astrotalk.com".

1. Ovan i Vodolija

Muškarac Ovan i žena Vodolija nikada ne mogu imati dosadan trenutak kada su zajedno. Par Ovan i Vodolija rade kao tim. Njima je "u krvi" da podržavaju jedno drugo i zaista su veoma idealistički nastrojene osobe kada je ljubav u pitanju. Razgovori Ovna i Vodolije su toliko ispunjeni da bi svako bukvalno platio da ih sluša.

2. Lav i Strelac

Zajedno, Lav i Strelac imaju "hemiju" i dinamičnost, zbog koje svi drugi znaci zavide na njihovoj vezi. Pošto oba ova znaka pripadaju elementu vatre, oni se uvek dovoljno dobro razumeju.

3. Devica i Jarac

Kada pravimo listu horoskopskih znakova koji su napravljeni jedni za druge, sigurno ne možemo samo preskočiti Devicu i Jarca. Ova dva znaka, zajedno, zaista čine prelep par. Obično ludo zaljubljeni, i Devica i Jarac su zemljani znaci, što značajno povećava njihovu naklonost jedno prema drugom. Posvećeni su poslu, zbog čega su i prozvani "moćnim parom".

zodijak, horoskop, dnevni horoskop, astrologija Foto: Unsplashed

4. Rak i Ribe

Sledeća dva horoskopska znaka koji čine odličan par su Ribe i Rakovi. Dva osetljiva znaka u džungli horoskopa, takođe su veoma romantične, duhovite i radosne prirode. Kada se Ribe bave kreativnošću u vezi, Rak, s druge strane, donosi praktičnost na sto.

5. Vaga i Blizanci

Ovaj odnos se ne odnosi samo na emocionalnu vezu, već i na mentalnu vezu. Blizanci i Vage, kada su zajedno, uživaju u vezi koju pokreću intelektualni interesi i mentalna okretnost.

6. Bik i Škorpija

Ova dva znaka su veoma romantična, veoma posesivna i veoma senzualna. Oni žude jedno za drugim i bukvalno bi učinili sve da imaju jedno drugo pored sebe.

(Telegraf.rs)

Video: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA