Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR: Vodolijama se osmehuju finansije, Ovnovi smišljaju ljubavne taktike

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Na pravi način uspevate da rešite jednu situaciju iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u celu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Ako hoćete da neko istinski pojuri za vama, morate se malo igrati ljubavnih igrica.

BIK

Odličan dan je pred vama, dan za dogovore, dan za saradnje, a biće sigurno i nekih lepih iznenađenja, čak i u finansijskom segmentu. Danas su Bikovima moguća poznanstva koja će im itekako prijati. Sa stalnim partnerom dan ispunjen strastima i emocijama.

BLIZANCI

Danas nema mesta stajanju jer je mnogo posla pred vama. Potrebno je da budete ažurni i da odredite ono što vam je prioritetno. Neke neprijatne situacije sa saradnicima moguce posle podneva. Često će vam danas nedostajati pažnja voljene osobe, koja se nešto ućutala.

horoskop, astrologija, zodijak Foto: Unsplash/Ali Karimiboroujeni

RAK

Teško je da danas nešto možete promeniti, koliko god se trudili. Prepustite se toku događaja i rešavajte situacije kako budu dolazile. Možete se osećati dosta neraspoloženo zato što vam osoba koju ste od skora upoznali ne poklanja dovoljno pažnje.

LAV

Neke situacije nikako da se okrenu u vašu korist, pa ćete pokušavati da malo taktizirate. Pitanje je da li ćete uspeti da nešto konkretnije uradite ovom "igrom". Moguće je da se neko poigrava sa vama i daje vam lažne nade. Razmislite o karakteru ove osobe.

DEVICA

Malo ste umorniji nego inače i odmah vam misli idu u nekom depresivnom pravcu. Trenutna situacija je baš samo to - trenutna, biće vremena da pokažete koliko vredite. Napeti odnosi sa emotivnim partnerom, tenzije se pojačavaju kako dan bude odmicao.

Video: Astrološke prognoze za septembar: Vodolije očekuju divni trenuci, Bikovi imaju poslove, Vage uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA