Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. OKTOBAR: Bikovi treba da progovore o onom što im smeta, Škorpijama sve ide naruku

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Jusdevoyage

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Mlad mesec je u polju partnerstava, pa ako danas treba da se posvetite poslovnim partnerima i saradnicima, računajte na smanjen nivo energije. Danas ne pokrećite neke važne priče sa voljenom osobom, jer postoji mogućnost da se posvađate.

BIK

Uzaludno očekujete da će neko od kolega sam shvatiti šta je potrebno da uradi. Nemate razloga da ćutite, recite ono što su vaše zamerke, olakšajte i sebi i drugima. Ovo je aktuelno i u odnosu sa voljenom osobom - ne treba ćutati i skupljati zamerke u sebi.

BLIZANCI

Ne znam kako će oni oko vas danas izaći sa vama na kraj. Niti znate gde ste pošli niti da li ste krenuli uopšte. Veći deo dana ćete se samo vrteti u krug i kao praviti se da radite nešto. Osećate se jako nesigurno u prisustvu jedne osobe. Ustručavate se da se aktivirate.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Kat von Wood

RAK

Zaista vam je preko glave nekih situacija u poslovnom segmentu koje se vrte u krug. Ne želite više nikoga da čekate, pa ćete verovatno odraditi i jedan deo posla koji nije vaš. Danas može biti baš podsticajnih momenata u odnosu sa voljenom osobom. Nemojte samo da idete u pravcu rasprava.

LAV

I vi ste se danas malo oporavili, malo digli, osećate se mnogo bolje i ponovo ste spremni da budete „svoji“. Neki vaši planovi mogu ići ka realizaciji jer razmišljate na pravi način. Može vam se javiti neko sa kim dugo želite da ostvarite jači kontakt.

DEVICA

Ako ikako možete, iskoristite ovaj dan da se odmorite (ili makar izvrdajte neke teže obaveze na poslu) jer je sigurno da ste prilično iscrpljeni. Ovo je dan kao stvoren da se prave greške i u papirologiji, ali i u komunikaciji. Možete nešto pogrešno reći i u odnosu sa voljenom osobom....

Video: Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA