Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR: Blizanci traže društvo prijatelja, Lavu smeta kolega s posla

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Ksenia Makagonova

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni. Ovu energiju koja vas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Potajno vam je drago što ste nekoga malo "spustili na zemlju" svojim komentarima. U suštini, moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč-dve. Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Sam McNamara

RAK

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate u poslednjem momentu. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.

LAV

Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, možda čak osoba koju smatrate dragim kolegom, prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni i moguće je da nećete u potpunosti uspeti da iskulirate ovo.

DEVICA

Dobijate povoljne vesti ili papire koji su vam potrebni i koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila vaš predlog ili sugestiju. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

Video: Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA