Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. OKTOBAR: Škorpijama nikako da se isplati dug, Lavovi spremni za flert

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Daiga Ellaby

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Zahtevna, ali uspešna komunkacija sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate mogućnosti da kroz inicijativu pokrenete ona pitanja koja vas interesuju. Drugi deo dana vam donosi veću interakciju sa osobom koja vas jako privlači, a koju ste nedavno upoznali.

BIK

Danas možete razrešiti neke situacije i u poslovnom, ali i u porodičnom segmentu, samo je potrebna vaša jača inicijativa. Ne dozvolite da ove šanse prođu mimo vas, ne budite neaktivni. Partner u odnos uvodi neke promene koje vam se ni malo ne dopadaju.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama, umorićete se, ali ćete ostvariti veći deo onoga što ste zamislili. Više nego dobra saradnja sa kolegama. Emotivni partner pokazuje dobru volju da reši neki problem koji se od skora pojavio. Prihvatite, ne inatite se bez potrebe.

horoskop, astrologija, zodijak Foto: Unsplash/Nong

RAK

Dan velike angažovanosti u poslovnom segmentu, ali ćete se osećati dobro jer ćete uspeti da završite više od onoga što ste očekivali. Prema emotivnom partneru nastupate dosta netaktično. Druga strana će vam uzvratiti istom merom.

LAV

Danas ste u dobrom raspoloženju, pa ćete lakše prelaziti i preko sitnijih napetih situacija u poslovnom segmentu. Dobar momenat da odradite neku obavezu koju konstantno odlažete. Odličan dan za nova poznanstva. Flertovanje naglašeno.

DEVICA

Imate svu potrebnu podršku da biste napravili značajniju promenu u poslovnom segmentu. Privatnicima ide bitan poslovni razgovor. Dan sklada i podsticajnog raspoloženja sa emotivnim partnerom. Neke nesuglasice možete rešiti očas posla.

Video: Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA