Vreme čitanja: oko 4 min.

Ponedeljak započinjemo Mesecom iz Bika u konjukciji sa Uranom: Promene na vidiku

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 1
horoskop, zodijak, astrologija, ljubavni par, zaljubljenost, kiša Foto: Pexels/Shukhrat Umarov

Ponedeljak započinjemo Mesecom iz Bika u konjukciji sa Uranom. Promene su na vidiku ove nedelje. Preporuka je da menjate pogled na svoj novac, ličnu vrednost, svoje telo, kroz promenu ishrane, postavljanje prioriteta, organizaciju finansija i svojih investicija; da rešavate kredite, dugove i podelu imovine. Idealan je dan da napravite finansijsku konstrukciju za budućnost kao i da razgovori i planovi budu usmereni u tom pravcu.

Ozbiljne transformacije i korenite promene moguće su i biće izvesnije ukoliko ih započnete ovog dana. Izbegavajte samo emotivne izlive i preterane reakcije, samo budite fokusirani na praktičnu primenu i izvršenje obaveza. U popodnevnim satima Mesec prelazi u znak Blizanaca, ali pravi kvadrat sa Saturnom, što donosi brige, tugu, tužne vesti i prepreke, kao i izazov u polju komunikacije.

U utorak nećemo imati nijedan Mesečev aspekt samo između Venere i Urana. Mesec iz Blizanaca naglašava komunikaciju, dosta priče i puno kretanja. Imaćete dosta aktivnosti i obaveza, čak i više opcija u isto vreme, pa budite precizni sa vremenom. Venera u trigonu sa Uranom donosi promene u polju odnosa, novca ali i kroz aspekt posla.

Idealno je započeti novi posao ili aktivirati dodatni izvor zarade, kao i za plasiranje biznisa na društvenim mrežama, povezivanje sa velikim prijektima i firmama. U ljubavi odnosi traže više slobode i prijateljskog tona, mnogi mogu poželeti raskid ili razvod, ili i ići u tom pravcu. Veze koje započinju sada biće zasnovane na velikoj slobodi, nevezanosti ali i mogućoj kratkotrajnosti. Naglo se ulazi u odnos, preko kontakata ili prijatelja. Možete se naći u specifičnoj situaciji i čudnim okolnostima. Idealno je za promenu režima ishrane, posla ili odnosa.

horoskop, zodijak, astrologija, bicikl, most, jesen Foto: Pexels.com/Dominika Roseclay

U sredu ćemo imati i dalje puno obaveza, razgovora i planova. Ideje će samo navirati. Možete biti rasejani ali i zbunjeni informacijama koje dolaze do vas. Dobro isplanirajte svoje obaveze jer lako može dolaziti do preklapanja događaja. Takođe, proveravajte papire, ono što potpisujete i vesti koje stižu do vas jer se lako mogu potkrasti greške. Iskoristite dan za kreativni rad, igru i šalu, obezbedite sebi više opcija i izbora aktivnosti tokom dana. Na sve izazovne momente najbolje je da reagujete smehom i da ne shvatate ozbiljno ono što vam se dešava. Pametovanja i zvocanje u emotivnim odnosima neće doneti povoljan ishod.

Od četvrtka Mesec ulazi u znak Raka, što će doneti pojačanu senzitivnost, plačljivost i melanholiju. Pokretaće se teme doma, porodice, privatnog posla, selidbe ili planiranja potomstva. Ovaj dan možete biti potpuno usklađeni sa sobom i tako aktivirati važne planove i projekte u navedenim temama.

Dan je odličan za porodična okupljanja, investicije u zemlju, nekretninu, širenje ili pokretanje privatnog biznisa, kreiranje porodice, zajednički život i slično. Ovo može biti jako lep dan ukoliko ne uđete u identitet žrtve i reagujete uvređeno i povlačenjem.

U petak je veoma slična energija kao i prethodnog dana. Možete imati lepe susrete, razvoj bliskosti, korisne razgovore i pregovore, prilike za promene i ekspanziju. Sunce u opoziciji sa Jupiterom donosi preterivanje, prevelika očekivanja i obećanja. Možete imati korisnih događaja i aktivacija samo ako budete imali pravu meru i držali se proporcije i balansa.

Venera u opoziciji sa Neptunom donosi aktivaciju platonskih i tajnih ljubavnih odnosa, zaljubljivanje, zanos i ushićenost ali i razočarenje i iluzije. Ovog dana budite u skladu sa zakonom i čuvajte se prevaranata i obmana. Ne nasedajte na slatkorečivost i nečija obećanja, jer lako dolazi do razočarenja.

horoskop, zodijak, astrologija, zima, devojka Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Subota kao Saturnov dan donosi dosta izazova stoga je jako važno biti odmoran i fokusiran. Ovoga dana planeta Saturn kreće direktno nakon višemesečnog kretanja unazad što će posebno osetiti osobe sa znakom i podznakom Jarac ili Vodolija. Ova promena doneće pomak u svim kolektivnim zbivanjima ali i na ličnom planu kroz prestanak eventualnih kočnica i prepreka u realizaciji vaših dugoročnih ciljeva.

Merkur u poziciji sa Uranom ovog dana donosi nestabilnu komunikaciju, puno promena, stresa, nervoze, probleme u saobraćaju, sa tehnologijom ili administracijom. Potpuno neočekivane vesti, situacije i razgovori mogu se dogoditi ovog dana. Neko može imati interesantne ideje pa zapišite sve što vam iz vedra neba padne na um.

Nedelju završavamo Mesecom u Lavu koji naglašava potrebu za dominacijom i isticanjem svoje ličnosti, potreba i ega. Svako nametanje svojih stavova izaziva potrebu da se uđe u konflikt. Izvesno je da ćete imati situaciju u kojoj će doći do nadmetanja ličnosti, preterivanja i sukoba.

Jedna veoma tvrdoglava priroda bez kompromisa je na snazi ovog dana, pa se setite da popustite barem malo kako ne bi došlo do kulminacije. Ukoliko tražite odobrenje i podršku nekih važnih ljudi u vašem životu najverovatnije je da je nećete dobiti ili uz veliki otpor i pritisak.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.......

    5. novembar 2023 | 16:07

    Pametniji uvek popusta a krivac hoce da isteruje jer ga muci savest. Sklanjajte se od agresivnih i gnevljivih i necete imati konflikte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA