Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. NOVEMBAR: Blizanci, opustite se uz šetnju, Lavu se treća osoba meša u vezu

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Scott Broome

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Vodite računa o tome da svojim rečima danas ne povredite druge, jer vam se to može vratiti kao bumerang. Ne kvarite odnose sa nekim osobama, pogotovo ako je emotivni partner u pitanju. Pokažite više toplote i tolerancije.

BIK

Shvatate da ste se preračunali i da ste potrošili više od onoga što ste planirali. Blaga zabrinutost što se finansijskog segmenta tiče jer ste svesni da vam predstoji jedna obaveza koju morate pokriti. Nećete se složiti u nekim važnim pitanjima sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Ne možete da se uzdržite da ne prokomentarišete neke stvari kod emotivnog partnera, iako ste svesni da bi to moglo izazvati raspravu. Dan je kao stvoren za prepucavanja i besmislene rasprave, umesto toga bolje izađite ili prošetajte negde zajedno.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Annie Spratt

RAK

Očekivali ste da ćete provesti jedan miran i opušten dan, ali ste sebi uspeli da nabacite obaveze sa kojima nikako ne možete da izađete na kraj. Žestoko sumnjate u neke partnerove reči i objašnjenja i namerno ćete ga provocirati da biste otkrili istinu.

LAV

Napeta situacija u porodičnom domu. Između vas i voljene osobe ili bračnog partnera danas vlada dosta neugodna situacija. Ovo može biti isprovocirano rečima ili postupcima neke treće osobe koja se umešala u vaš odnos. Potrudite se da budete smireni i da rešite situaciju hladne glave.

DEVICA

Uznemiravaju vas situacije i rasprave u kojima vi niste lično uključeni, ali ne želite da ostanete samo posmatrač. Moguće je da je ovo vezano za polje porodice. Trudićete se da strane učesnice dođu do kompromisa, koliko god da je to u vašoj moći.

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA