Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova 4 znaka Zodijaka vole veze bez obaveza: Njih je teško zadržati na jednom mestu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete li da pogodite ko je na tronu?

  • 0
Poliamorija Foto: Shutterstock

Koncept poligamije nije nešto ka čemu je otvorena većina ljudi. S obzirom na to da je ideja o "srećni zauvek" fokusirana isključivo na monogamni odnos i duboko je usađena u kulturi, ali i čovekovoj prirodi.

Međutim, postoje ljudi koji su skloni da eksperimentišu, a određeni horoskopski znaci imaju predispozicije da budu među njima.

Sledeća četiri znaka su najotvorenija za ovu ideju.

ljubav, par, veza Pixabay.com

1. Blizanci

Za njih predugo zadržavanje "na jednom mestu", bez ičega novog za očekivati i priželjkivati, može prebrzo da ih uguši. 

I to je upravo ono što ih čini savršenim kandidatom da isprobaju otvorenu vezu, posebno zato što imaju apetit da se nose sa nečim tako senzacionalnim i nekonvencionalnim.

2. Strelac

Strelčeve prati reputacija da im sve vrlo brzo dosadi. Vole da stvari ostanu uzbudljive i uvek tragaju za svojom sledećom avanturom.

Zbog toga, nije teško naterati ih da isprobaju otvorenu vezu, ukoliko će im to pomoći da iskuse nešto novo i stimulativno.

3. Vodolija

Vodolije su jedan od najslobodnijih znakova. One nisu vezane konvencionalnim načinom razmišljanja i vole da istražuju što više mogu u životu.

Stoga bi bilo lako navesti Vodoliju da isproba poligamiju, jednostavno zato što se ne ograničava tradicionalnim verovanjima.

4. Ovan

Ovnovi vole ljubav.

Oni su strastvena stvorenja i za njih je poželjno sve što može da ih natera da osete adrenalin kroz vene, prenosi "Menxp".

(Telegraf.rs)

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA