Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR: Bikovi spremni za druženja, Ribe nezadovoljstvo kriju u sebi

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop jesen Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Raspoloženje vam je tokom ovog dana promenljivo. U jednom trenutku ste puni energije, već u sledećem bi samo leškarili, dremali, opuštali se.  No, čini mi se da ste nekome obećali svoju pomoć i ova soba će to i očekivati od vas.

BIK

Tokom celog dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju. Možete provesti vreme sa emotivnim partnerom, ali budite svesni da je ovaj dan kao stvoren da nekoga animirate i osvojite. Prema tome, izađite iz kuće, prošetajte sa prijateljima, budite u društvu zanimljivih ljudi...

BLIZANCI

Danas biste najradije proveli dan kod kuće, opuštajući se u prijatnoj atmosferi sa ukućanima, ali ste pozvani na neko društveno okupljanje ili proslavu (na koju vam se, iskreno rečeno, ni malo ne ide). Možda se i nećete provesti tako loše, nemojte odmah biti malodušni.

Horoskop, astrologija, žena, kiša, jesen, kišobran Foto: Pixabay

RAK

Niste uspeli da ostvarite planove koje ste želeli i bićete u promenljivom raspoloženju. Svaka će vam sitnica smetati i možete biti zajedljivi i previše kritički raspoloženi prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Možete pogoršati ionako krhku komunikaciju sa voljenom osobom.

LAV

Danas imate bitan dogovor, i jako vam je stalo da ostavite dobar utisak. Skloni ste preteranom trošenju i možete ozbiljno oštetiti svoj kućni budžet. Ako pravite ručak na koji ste pozvali prijatelje, ne preterujte, oni vas vole i kada ne spiskate sve pare na njih.

DEVICA

Danas vam baš ništa nije po volji...Partner se ponaša čudno, vi sumnjate šta li se to dešava u njegovoj glavi i polako počinjete da kipite iznutra. Ukućani vam ostavljaju najteže poslove ili se trude da pobegnu i da sve što treba da se odradi "uvale" vama.

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA