Vreme čitanja: oko 4 min.

Ponedeljak menja zonu komfora, sreda ističe emotivne odnose, a kraj nedelje je u znaku strahova

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Nathan McBride

Ponedeljak započinjemo Mesecom u Lavu koji obrazuje napet aspekt ka Uranu i Merkuru, pa možete očekivati neprijatne vesti i razgovore koji će vam poremetiti mir i zonu komfora. Lako dolazi do neočekivanih situacija i pomeranja planova. Ukoliko idete na kraći put, moguća su odlaganja i nepredvidive okolnosti.

Izazovi su prisutni sa papirologijom, saobraćajem i komunikacijom, kao i sa internetom i strujom. Ukoliko možete, odložite važne razgovore za neki drugi dan. Preporuka je da promenite tok razgovora kada naiđete na nerazumevanje, kao i da pokrenete neku promenu kod sebe u odnosu na vašu uobičajenu rutinu. U večernjim časovima Mesec prelazi u znak Device i napraviće opoziciju sa Saturnom, koji donosi brige, probleme, prepreke u vezi sa zdravljem, posla ili ličnim odnosom u kojem postoji distanca. Povoljan aspekt između Venere i Plutona daje vam snagu i motivaciju da se pokrenete i napravite promene u polju zdravlja, posla, finansija i emotivnih odnosa. Stvari ne mogu i ne treba da ostanu iste, već morate da se oslobodite nečega starog i implementirate novine u svom životu.

U utorak je najbolje posvetiti se poslu i aspektu zdravlja, popravljati stanje na radnom mestu, ličnom okruženju i okrenuti se poboljšanju dnevne rutine. Imaćete puno obaveza i zadataka i dobro je raditi na razvoju i ekspanziji biznisa. Ukoliko imate potrebu da rešavate zakonske stvari i tražite neku dokumentaciju od zvaničnih institucija, ovog dana možete imati više uspeha u tome.

Merkur u trigonu sa Neptunom aktivira maštu, viziju, želje, dalja putovanja i kreativnost. Neka vam muzika bude sastavni deo dana. Sa druge strane možete osetiti veću konfuziju i zbunjenost, ali i zanesenost i nedostatak fokusa na svakodnevicu. Neke tajne informacije dolaze do vas. Venera na poslednjem stepenu Device dovodi do kulminacije nezadovoljstva kroz izvestan emotivni odnos, posao ili zdravlje. Ovaj dan nosi dosta napetosti i stresa.

horoskop, zodijak, astrologija, jesen, zaljubljenost, ljubavni par, šetnja Foto: Pixabay/chulmin1700

Od srede Venera menja znak i ulazi u Vagu, svoje sedište, što će narednih mesec dana dovesti do važnosti i značaja svih vaših odnosa, posebno emotivnih ili bračnih. Sada u fokus dolazi stvaranje balansa u partnerskim odnosima, spremnost na kompromis kao i više želje za pronalaskom partnera. Energija dana zahtevaće brze reakcije, spremnost na delovanje i promene. Imate unutrašnji sklad šta treba da uradite i kako da popravite situaciju i stanje u kojem se nalazite. Možete imati pad volje ili imuniteta. Sumnjičavi ste i proveravajte sve informacije koje dolaze do vas.

Četvrtak će biti veoma značajan dan za transformaciju važnog aspekta vašeg života. Možete donositi važne odluke i voditi ozbiljne razgovore. Sve što čujete ili osetite ovog dana neće vas ostaviti ravnodušnim. Skrivene informacije i tajne dolaze na videlo. Možete dobiti sjajne ponude i ugovore koji će radikalno promeniti tok vašeg života. Idealno je da se pozabavite dugovima, finansijama i kreditima.

Dobar je dan za traženje sponzorstva. U emotivnom smislu sjajan je dan za sastanke, ulazak u odnos, ali i poslovne saradnje. Ipak, ovaj dan nosi i dosta izazovnih situacija jer je Merkur na poslednjem stepenu Škorpije, pa može doći do veoma oštrih reči i razgovora. Čuvajte se u saobraćaju i klonite se rizika i opasnih situacija i ljudi.

Od petka Merkur ulazi u znak Strelca na par nedelja, što će doneti razmišljanja na temu religije, vere, dubokih uverenja i vizije. Doneće aktivaciju zakona i papirologije u vezi sa zvaničnim institucijama kao što su vize, pasoši, državljanstva, dobijanje licenci i sertifikata. Idealan je trenutak da se vratite usavršavanju.

Ovog dana Merkur će imati kvadrat sa Saturnom što donosi otežavajuće okolnosti u komunikaciji, kroz povlačanje i distancu, ali i gubitak dokumenata, zastoje u saobraćaju i različite vrste kvara i greški. Nailazite na prepreke i odlaganja vaših planova.

horoskop, zodijak, astrologija, srce, list, jesen Foto: Pixabay/pasja1000

Subota je dan u kojem treba biti dovoljno odmoran i fokusiran na jednostavne i konkretne zadatke i obaveze. Mesec u kvadratu sa Plutonom donosi izazove u emotivnim odnosima, ljubomoru, posesivnost i manipulaciju. U večernjim časovima, kada Mesec uđe u znak Śkorpije, samo će pojačati osećaj straha od gubitka, nemaštine, odbacivanje i promene. Mars u opoziciji sa Uranom donosi veoma turbulentne događaje.

Izbegavajte rizik, opasne situacije i ljude, pažljivo rukujte mašinama i vozilima. Ukoliko ste spremni za promene, onda vas ovaj dan može podstaći da budete veoma hrabri i suočite se sa izazovnim situacijama.

Nedelju završavamo razmišljanjem o finansijskom stanju kao i o svim situacijama koje vas plaše. Emocije straha, napuštenosti ili siromaštva mogu biti naglašenije. Prisutna je ljubomora, ali i velika strast u svemu što radite. Idealno bi bilo da pokrenete adrenalin tako što ćete se usuditi da uradite nešto novo.

Kako je ovo dan pred mlad mesec, ljudi su osetljiviji i lakše podležu svojim strahovima i kompleksima, pa budite obazriviji u komunikaciji i ophođenju sa drugima. Najvažnije je da ništa ne prenaglašavate ovog dana, čak ni iz dobre namere. Najbolje je ovog dana uzdržati se od preteranog pričanja i delovanja u interakciji sa drugima.

Autor: Jasmina Mitrović

(Telegraf.rs)

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA