Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. NOVEMBAR: Blizancima se komplikuje ljubav, Vodolije u prolaznom neraspoloženju

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, devojka Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Koristite prvi deo dana na najbolji mogući način, jer će vam popodnevni sati i veče doneti nervozu. Ne budite previše zahtevni u odnosu sa kolegama ili nadređenima. U emotivnom segmentu možete osećati veliku sumnju i ljubomoru. Postavićete se prilično posesivno prema voljenoj osobi.

BIK

Danas će morati da budu aktuelne promene planova, jer nećete moći da se posvetite svemu što ste namerili. Iako vas neki postupci saradnika zabrinjavaju, sada nemate pravih razloga za strah. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom o zajedničkim planovima ili prioritetima.

BLIZANCI

Osećate da postoji neka vrsta zastoja u poslovnom dogovoru i pokušavaćete da otkrijete u čemu je problem. Neke stvari ćete imati definisane već do kraja ovog dana. Imate nameru da rešite problematičnu situaciju sa voljenom osobom, ali stvari ne idu u pravcu koji vi želite.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Daiga Ellaby

RAK

Znate da nešto morate promeniti u svom pristupu prema saradnicima, ali ipak pokušavate da radite stvari na svoj način. iskreno - 0vo neće biti naročito uspešno. Smatrate da vas voljena osoba suviše pritiska i opterećuje nekim stvarima. Sada niste spremni da se nosite sa tim.

LAV

Postavićete se zahtevno i dominantno prema nekom iz poslovnog okruženja. Druga strana toleriše vaše ponašanje, ali imajte granice. Voljena osoba je podvukla crtu po nekim pitanjima i nema nameru da se vraća u prošlost i da ih preispituje opet. Prihvatite kompromis koji vam se nudi.

DEVICA

Iako se ni ne trudite nešto naročito - svesni ste da se situacije u poslovnom segmentu odvijaju u vašu korist. Prija vam ovo i iskreno se nadate da će i potrajati. Vi ćete lično gledati da "uhvatite krivinu" kad god budete u prilici. Komunikacija sa suprotnim polom teče lako.

Video: Ovnove očekuju i posao i zadovoljstvo, Ribe konačno mogu da se opuste: Astrološke prognoze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA