Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR: Ovnove očekuje pojačana energija na poslu, Vodolije neka se ne nerviraju

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Zima, horoskop, astrologija Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.Astrolog Olga Savić

OVAN

Očekujte dan u kojem može biti jačih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima možete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost. Emotivno – moguća je nešto jača ljubomora i posesivnost.

BIK

Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite i možete napraviti zanimljive promene zajedno sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Ako vam se javi ljubav iz prošlosti, nemojte biti iznenađeni. I vi znate da niste u potpunosti završili vašu priču.

BLIZANCI

Danas vam stoji dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima. Razgovori sa poslovnim partnerima su laki, lepršavi, puni dobrih ideja i možete ostvariti povoljne rezultate. Emotivno – danas je dan za podsećanje, setite se nekih dragih ljudi i javite im se.

foto Pixabay foto Pixabay

RAK

Danas ste u odličnom raspoloženju, spremni na prave i korektne dogovore sa kolegama, i sve obaveze ćete završavati lakše nego inače. Takođe, mogu vas iznenaditi i lepe vesti u vezi novca i priliva. Što se emocija tiče – pravi trenutak da pokažete ljubav partneru.

LAV

Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti, pogotovo što će vam sve ići lako od ruke. No, ovaj je dan savršen i za emotivna dešavanja, bilo da su u pitanju “stare” ili “nove” osobe.

DEVICA

Tokom današnjeg dana imate priliku da ostvarite jedan zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duži vremenski period. Ovo bi mogla biti osoba koja će pozitivno uticati na vaše poslovanje. Emotivno – žurite prema nekome koga dugo niste videli i jedva čekate susret.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA