Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR: Vagama sve polazi za rukom danas, Bikovi su u potpunosti posvećeni poslu

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, šolja, zima Foto: Pexels/Jill Wellington

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Odličan početak radnog dana, jer ćete odmah čuti neke prave informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lepe vesti definitivno stižu do vas i ceo će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa simpatijom, onda sada koristite priliku.

BIK

U potpunosti ste danas posvećeni poslu i svojim obavezama. Na žalost, drugi će odugovlačiti sa svojim delom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte u svojim emotivnim relacijama previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

BLIZANCI

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat i da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u svojim emotivnim relacijama danas budite više posvećeni komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Svesni ste da imate velike obaveze, ali danas fantastično izlazite na kraj sa svim iz poslovnog segmenta. Iskoristite ovo vreme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom.

LAV

Jedan od onih dana kada se sve rešava samo od sebe, kada sve ide kao podmazano. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu su pred vama. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

DEVICA

Najviše ćete se danas fokusirati na privatne obaveze koje ste već neko vreme odlagali. Poslovnom segmentu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se lepo porazgovara i da padnu dogovori.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA