Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Škorpije su danas u odličnom raspoloženju, Blizance očekuje neplanirani trošak

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, dekor Foto: Pexels/Leeloo Thefirst

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Još jedan uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Sve uspevate da stignete i završite na vreme.

BIK

Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje za radom, brzo će vam pažnju odvući dešavanja oko vas. Dosta ometanja iz poslovnog okruženja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Lako gubite energiju na sitnice koje su samo vama važne u ovom trenutku.

BLIZANCI

Danas vam sledi neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne baš onako – bezveze i u jednom lošijem raspoloženju. Kako počeo – tako će se i nastaviti. Jedino je dobro što ćete uspeti da vrlo brzo pozajmite pare ako su vam potrebne. Emotivno – mogućnost rasprava.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Odličan momenat da realizujete poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite poprilično velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete neko vreme zajedno.

LAV

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Danas ste baš u „mnogo“ fazonu, pa očekujte i mnogo uspeha u svemu što radite. Ovaj trend će se nastaviti i u emotivnim relacijama, pa ako imate emotivnog partnera – vreme je da mnogo popričate....

DEVICA

Imali ste jedan ili dva dana sa malo posla, a sada je vreme da se „bacite u vatru“. Užurbanost i jurnjava vam svakako sledi, ali vam slede i dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Ako ste u nekoj tajnoj pričici, danas vam sledi susret koji jedva iščekujete.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA