Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR: Ribe očekuje zahtevan dan na emotivnom planu, Blizanci su romantični

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, devojka Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prepodnevnim satima, ali ostatak dana svakako donosi opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vreme. Uzmite malo vremena i za svoj odmor, jer ste prilično iscrpljeni.

BIK

Iskoristite ovaj dan da budete van kuće i u pokretu. Postoje mogućnosti lepih susreta, a svakako ćete sebe rasteretiti od nekih briga. Dan je odličan da se više povežete sa osobom koju volite ili sa nekim ko tek postaje drag vašem srcu. Nemojte samo preterivati u trošenju novca.

BLIZANCI

Sva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu i članove familije. Potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da ulepšate dan svojim dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana.

Horoskop, astrologija, zodijak, devojka, zima, mistika, žena, Foto: Pixabay

RAK

Danas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete svoje vreme voljenoj osobi, ali ne za neke velike razgovore, već pre za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori mnogo više od reči.....

LAV

Ako se probudite u lošem raspoloženju, okupirani razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo oterate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im deo svog vremena i svoje pažnje i učinite da ovaj dan protekne u jednom finom raspoloženju.

DEVICA

Želite da se mnogo više povežete sa nekim ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumeti šta se dešava u vama. Zato se lepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni...kao i vi njima.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA