Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR: Ovnovi se bore sa problemima, Device daju pravi ljubavni zadatak

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 1
horoskop, zodijak, astrologija, klizanje, ljubavni par, sneg, zima Foto: Pexels/Pavel Danilyuk

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ćete funkcionisati u fazonu - jedan problem rešite, drugi se pojavi. Tenzije u komunikaciji, teško uklapanje i nerazumevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate više razumevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

BIK

Kako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će samo rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite, pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u besmislene rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osećaj da nešto krije od vas.

BLIZANCI

Svesni ste da neko pokušava da manipuliše i da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate neke informacije koje su poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je "razbijena" na više osoba - flertujete i šarmirate, ali u suštini se samo poigravate.

horoskop, zodijak, astrologija, zima, šolja, napitak Foto: Pexels/Brigitte Tohm

RAK

U poslovnom segmentu neko negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju. Emotivni partner vas može lako iznervirati svojim ponašanjima ili primedbama.

LAV

Teško vam je da sačuvate unutrašnji mir, jer vam smeta ponašanje osoba kojima ste okruženi. Pokušajte da se usredsredite na svoje prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Veliko nepoverenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

DEVICA

Danas drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, samo izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku i ona ne može da protumači na koji način razmišljate o njoj.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA