Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. DECEMBAR: Vodolija obavlja bitan razgovor, Bik želi da se dokaže pred drugima

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Ksenia Makagonova

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neke situacije na poslu su dosta komplikovane i zahtevaće mnogo pažnje. Ako radite sa novcem, budite prilično oprezni jer su mogući gubici. U kontaktu sa partnerom jako je naglašena ljubomora i optuživanje. Pokušajte da držite situaciju pod kontrolom.

BIK

Danas je ogromna količina obaveza pred vama, imate dovoljno energije, ali pokušajte da se ne preforsirate. Želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se još i dodatno truditi. U brzini je moguće napraviti greške, budite obazrivi. Jedna osoba vas jako intrigira.

BLIZANCI

Vaša neopreznost ili nedovoljna koncentracija danas vam može doneti grešku ili materijalni gubitak. Moguće su i tenzije u saradničkim odnosima. Rasprave i razmimoilaženje i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje se ponašate previše tvrdoglavo i isključivo.

horoskop, zodijak, astrologija, drveće, ljubav, par Foto: Unsplash/Everton Vila

RAK

Danas ćete morati jako da se posvetite poslovnoj obavezi ili problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete ili ga odlagali. Budite svesni da su naporni momenti pred vama. Smeta vam ponašanje voljene osobe ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV

Gužva, tenzija, brzina, jer pokušavate da završite posao na vreme, a strašno vam smetaju osobe oko vas jer vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom ponavljaju se neke loše situacije iz prethodnih dana.

DEVICA

Danas su situacije u poslovnom segmentu u potpunosti van vaše kontrole. Ili nailazite na velike blokade i morate da čekate, ili se pak situacije odvijaju ogromnom brzinom, koju ne možete da ispratite. Bićete jako nervozni prilikom susreta sa emotivnim partnerom.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA