Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. DECEMBAR: Rakovi predani samo jednoj osobi, Jarčevi veruju intuiciji

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ćete uspeti da na pravi način izađete na kraj sa poslovnom problematikom. Povremeno napetost u komunikaciji sa najbližim okruženjem. Vi lično ste prilično dobro raspoloženi, pa ćete biti spremni da prelazite preko sitnijih provokacija od strane voljene osobe.

BIK

Napravili ste plan prioriteta  obaveza i trudićete se da završite sve ono što ste namerili. Doduše, pojedini saradnici neće biti voljni da vam izađu u susret po nekim pitanjima, što će vas usporiti. A malo i iznervirati. Ne dopada vam se tvrdoglavost voljene osobe po nekim pitanjima.

BLIZANCI

Danas ćete želeti da neke situacije u poslovnom okruženju dovedete u red i okrenete u svoju korist i prilično je verovatno da ćete i uspeti. Moguće je da će neko od kolega pokušavati da manipuliše vama, ali ćete mu brzo pokazati da je "provaljen". Jedna osoba vam se sve više uvlači u misli.

horoskop, zodijak, astrologija, zima, sneg, put, devojka Foto: Pexels/jasmin chew

RAK

Kao da ste tokom ovog dana u "praznom hodu". Ništa se podsticajno neće dešavati, pa bi mogli da iskoristite vreme i da završite neku svoju, ličnu obavezu. Potreba za emotivnom sigurnošću je dosta jaka, pa će se Rakovi okrenuti u potpunosti ka voljenoj osobi u drugom delu dana.

LAV

Obavezali ste se da ćete završiti nešto, i sada jurite kao muva bez glave da biste ovo odradili na vreme. Dosta nervoze, ali ćete pokušavati da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa voljenom osobom. Moguće je da će sitnica prerasti u krupnicu, pa u svađu.

DEVICA

Neko vam danas postavlja uslove na koje vi niste sigurni da možete da pristanete. Moguće je da ćete veći deo dana provesti u velikoj žurbi, pokušavajući da ispoštujete rokove koji su vam nametnuti. Uvedite više strasti u svoje emotivne relacije.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA