Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. DECEMBAR: Ovan zabrinut oko obaveza, Devica ima posla preko glave

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologij Foto: Unsplash/Anthony Tran

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Situacije u poslovnom segmentu su se pokrenule i možda nećete znati čemu pre da se okrenete. Prija vam ovo angažovanje, ali ste u isto vreme zabrinuti da li ćete uspeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, iskoristite popodne za susret.

BIK

Priliv pozitivne energije je evidentan kod vas i danas ćete lakše izlaziti na kraj sa svim obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali pokazuje koliko joj prija što joj se posvećujete.

BLIZANCI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam se na blic dopadne.

horoskop, zodijak, astrologija, sneg, planina, hladnoća Foto: Unsplash/Jason Blackeye

RAK

Vreva i gužva na poslu vam smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate. Uspevate dobro da se snađete u svoj ovoj užurbanosti i budite sigurni da ćete završiti planirano na vreme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne. Pojedinima sledi mogućnost tajnog susreta.

LAV

Uspeli ste da završite jedan posao u poslednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Jedna osoba vam posvećuje punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to jako prija.

DEVICA

Iako je posla preko glave, prija vam angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati upadicama i skretanjem pažnje na sebe, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Nešto napetiji odnos i sa šefovima. Vreme je za izlazak sa voljenom osobom, nemojte provesti veče kod kuće.

Video: Astrološke prognoze za decembar 2023.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA