Komentari

  • Milka

    10. septembar 2017 | 00:27

    Domaca sapunjara od seljaka najsladja na svetu

  • Uroš d'dorf

    9. septembar 2017 | 20:18

    Ta ima i dijetalna slanina,kad je samo malko propržiś na ulju,meteś je u vrući lebac sa mladim sirom i lukom,,umotan u parče šunke!i posle samo jednu čaśu beloga vina jer ono se lepo slaže sa dijetalnom slaninicom!ondak posle malko odremaś.

  • NIvan

    9. septembar 2017 | 18:44

    Uzmes dascicu pa luk ljubicasti ili obican crveni kolacar,ostar noz i polAko seci tanko slaninicu to je greota prziti.

  • M2

    9. septembar 2017 | 13:22

    Jos nam samo slanina fali. Ma neka prska do plafona,da se vidi i oseti domacinska kuca.

  • Sara

    9. septembar 2017 | 12:19

    Pogrešno jer se na taj način slanina dinsta i gubi svu masnoću. Slaninu treba oprati, osušiti i staviti u tiganj bez ulja pa ubrusom uklanjati svu masnoću koju slanina ispusti. To je najbolji način da slanina bude totalno hrskava.

  • Milojko

    9. septembar 2017 | 11:51

    Ta nemoj te kasti.

    • 9. septembar 2017 | 18:44

      Ko ja

      @Milojko

      Pitajte lalu i sosu. Oni najbolje znaju. Ja svake nedelje stavim parce slanine na rostilj da provociram komsiju.

  • DARKO 100%

    9. septembar 2017 | 11:44

    Slanica sa kajganom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA