Komentari

  • sneki

    17. septembar 2017 | 09:48

    Seljaci kazu da je najbolji ajvar samo od pecene paprike.Po meni najbolji ajvar je sa pecenom paprikom i patlidzanom jer mu upravo patlidzan da onaj pravi ukus jos i malo da je proljut e to je prava stvar a i to je stvar ukusa

  • Jeca

    15. septembar 2017 | 14:04

    U ajvar se ne stavljaju ni esencija ni konzervans! A najbolji je kada se doda patlidzan!

  • M2

    14. septembar 2017 | 21:53

    Za pravi ajvar treba tri dana posla. Tek toliko ste zaboravili da oljustite pecenu papriku, sto je mozda i najteze.

  • Rj38

    14. septembar 2017 | 21:15

    Jel to bese "lovacka salata"?

  • Lola

    14. septembar 2017 | 15:59

    Esencija, konzervans? I bez toga može da odstoji 12 meseci.

  • SS

    14. septembar 2017 | 15:20

    Ma sta mi rece.Pa svi znamo recept ali da je brzo nijeee.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA