≫ 

Kada mračne sile napadaju našu dušu - CIPELE su najbolja zaštita

Obuća čuva naša stopala od hladnoće i toplote, neravnog terena, a čuva i našu dušu

  • 4

Ako je verovati našim precima, obuća štiti našu dušu od dodira sa “podzemnim” svetom što je čini jako važnom u svakom segmentu našeg života.

RAZOTKRIVENA TAJNA O VAMPIRIMA: Mitovi o surovim i krvavim bićima govore samo jedno!

DA LI SU VAM NEANDERTALCI ROĐACI? Evo šta treba da uradite da biste saznali da li vučete korene od prvih stanovnika Beograda!

Kobna igra sudbine: Par preživeo masakr u Las Vegasu, a posle dve nedelje su poginuli! (FOTO)

Na cipele su vremenom počeli da se stavlajju drveni i gumeni đonovi. Pretpostavlja se da je razlog zašto je nastala potreba žena da nose štikle ili cipele sa platformom taj što ih je to udaljavalo od uticaja sotone. Iz istog razloga veruje se da cipele moraju uvek da stoje na podu, kao i da se deci ne kupuju cipele dok ne prohodaju. Nesreća je nositi jednu cipelu, a nove cipele treba uvek probati predveče jer su nam noge tada otečene od stajanja. Ali, trebale bi da se kupuju i plaćaju po danu kada zle sile spavaju i ne znaju da iammo novo oružje protiv njih.

Foto: Profimedia, Alamy

Obuću ne trebamo nikako pozajmljivati jer tako ostajemo bez oružja u borbi protiv demona, ali i delimo svoju sreću. Kada nosimo tuđe cipele, onda preuzimamo i njegovu sudbinu, a samim tim i nesreću.

Ako su vam se pertle same vezale u čvor, onda ukazuju na neočekivano rešenje problema, a kada vam pukne đon vreme je da se zabrinete jer vas vaš štiti od zlih sila više ne štiti dobro. Ako vam se pertle same od sebe odvežu, onda vas očekuje neki gubitak.

Kada vas dete zamoli da mu vežete pertle ne smete da ga odbijete jer je to znak sreće, a ako vašu mačku nađete da vam spava na cipelama onda vas čeka velika sreća. Ukoliko vam pas pojede cipelu, očekuje vas opasnost na putu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bana

    5. novembar 2017 | 17:17

    Kada mracne sile napadaju KRST je najbolja zastita

  • KING

    5. novembar 2017 | 23:58

    Lično verujem da neka sila postoji. Pre 9 godina kad mi je umrla baba sipao sam u čašu vodu i stavio kod mene u sobu... Ujutru kad sam se probudio čaša je bila prazna. Isto tako čuo sam priču da su nekoliko ljudi išli šumom i ispred njih se stvorio vojnik u plavoj uniformi koji se predstavio kao vodič. Kada su se kasnije vratili rekli su to komandantu i rekli su kako se zove. On je otišao da se raspita koje? Rekli su mu da taj čovek ne postoji i da oni nemaju vojnika u plavoj uniformi.

  • Mila

    6. novembar 2017 | 06:56

    Kakva su to sujeverja za cipele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA