Ne kupujte automobil ako ne zadovoljava ove uslove

Najvažnija osoba sebi morate biti vi sami! Ne podležite pritisku okoline, ne verujte svakoj reklami, poslušajte svoj instinkt

  • 8

Kad kupujete automobil, to je kao kad kupujete stan – provodite mnogo sati u njemu i ne menjate ga svake godine. Zato pamet u glavu!

I stavka – ako nije dovoljno udoban, ne treba vam!

Koliko vremena dnevno provedete u vožnji? Verovatno kao i svi mnogo, pa kad već možete da birate, zašto ne biste razmazili sebe?! Uzmite automobil sa ambijentalnim svetlom i prilagodite vožnju sebi, u bilo kom delu dana i noći, sedištima sa opcijom lumbalne podrške, jer na svoje zdravlje ne smete da zaboravljate. A ono što je još važnije, uzimajte uvek prostraniji automobil. Bilo da kupujete porodični, ili automobil isključivo za sebe, prostor će učiniti da se i vi i suvozači osećaju udobnije i opuštenije.

II stavka – ako uz njega ne dobijate i pomoć pri vožnji!

Više ne morate da bude jedini koji vode računa i snose odgovornost u toku vožnje. Sa inteligentnim sistemima za pomoć vozaču nikad niste ostavljeni sami sebi. Ovi sistemi pomoći će vam na putu i da se izborite sa kritičnim situacijama ili čak i da ih izbegnete.

Foto: Promo

III stavka – ako ne dolazi sa dobrom ugrađenom navigacijom!

Koliko puta se desilo da vaš suvozač ne čita baš pažljivo mapu, pa umesto da se nađete u gradu završite u nekom planinskom selu? Sa dobrom navigacijom, problem u snalaženju na domaćim, ili inostranim putevima, nećete imati.

IV stavka – ako ne štedi gorivo!

Zašto ne uštedeti, kada za to imate priliku? Start/stop sistem automatski isključuje motor kada vozilo miruje, čim pomerite nogu s gasa, motor se isključuje. Ali nemojte misliti da će vam biti potrebno 10 minuta da ponovo pokrenete auto kad se upali zeleno svetlo, naprotiv, čim dodirnete gas, motor se opet pali iz prve. Čuva i gorivo i novac!

Sve navedene opcije, i još više, mnogo više, upravo dobijate sa novim Polom. Pogledajte šta vam sve nudi Novi Polo – pun života.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ministar

    17. novembar 2017 | 22:30

    Koliko para toliko i muzike. Vazda bilo i biće. Uzdravlje

  • drsss

    17. novembar 2017 | 21:44

    Ako ne kosta manje od 500€.

  • Kole

    17. novembar 2017 | 23:10

    Start stop pogotovo je dobar štedi gorivo a cepa alnaser pa ti vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA