≫ 

Ovo je najnezdraviji prilog koji možete da stavite u pljeskavicu - a sve vreme mislite da je najzdraviji

Malo ko može da odoli brojnim prilozima kada naručuje pljeskavicu, ali postoji jedan koji treba izbegavati u širokom luku

  • 18

Iako prilozi čine da pljeskavica bude još ukusnija, jedan bi po svaku cenu trebalo izbegavati, a u pitanju nije pavlaka ili majonez.

Genijalan trik garantuje savršenu pljeskavicu svaki put - a trebaju vam samo 2 stvari iz kuhinje

Zapravo, u pitanju je jedan od zdravih priloga koji se gotovo uvek nađe unutar lepinje - zelena salata.

Foto: Flickr/erik forsberg

Mnogi lokali koji prodaju brzu hranu zelenu salatu drže po ceo dan u činiji i vrlo retko je najboljeg kvaliteta - a samim tim ne poseduje prepoznatljiv ukus i sve vitamine, tvrdi jedan od zaposlenih u takvom lokalu. Pritom, zbog same vreline pljeskavice, salata uglavnom brzo svene, tako da ne možete ni da znate da li je ona sveža, ili nije, a moguće je dobiti i trovanje ako je predugo bila napolju izložena bakterijama u vazduhu.

U slučaju da pazite na liniju, a ne na ukus, najgori mogući prilog koji možete da stavite je kečap. On je bogat šećerom i natrijumom i gotovo da ne poseduje nutritivnu vrednost, a kao što je to slučaj i sa zelenom salatom, vrlo često je jako lošeg kvaliteta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...

    23. novembar 2017 | 11:44

    Jagnjetina s raznja najbolji prilog na sto

  • Bgd

    23. novembar 2017 | 11:07

    Ne zna se šta je gore, nekvalitetno meso "obogaćeno" sojom i sodom ili prilozi. Kad vidim kakva je higijena unutar prostora, radnika koji golim rukama dira meso a onda uzima novac, okrene mi se želudac.

  • Mikan

    23. novembar 2017 | 10:20

    U pljesku samo tucana paprika i luk,boljih priloga nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA