Galbani Mascarpone sir – šmek italijanske kuhinje na vašoj trpezi

Priuštite sebi prave dolce vita trenutke uz Galbani Mascarpone sir, koji i od najjednostavnijih jela stvara jedinstveni gastronomski užitak

  • 5

Za istinske ljubitelje internacionalnih specijaliteta, ukus Italije, zemlje sa jednom od najomiljenijih kuhinja na svetu, na dohvat je ruke.

Priuštite sebi prave dolce vita trenutke uz Galbani Mascarpone sir, koji i od najjednostavnijih jela stvara jedinstveni gastronomski užitak. Njegova svilenkasta tekstura uneće notu raskoši u vaše specijalitete, bilo da ste ljubitelj slanih ili slatkih zalogaja.

U Galbani Mascarpone siru pronaći ćete inspiraciju za deserte iz najboljih italijanskih poslastičarnica - tiramisu, panakota i kanoli nikada nisu bili lakši za pripremu! Ako volite da eksperimentišete i istražujete nove ukuse, kombinujte ga sa šumskim voćem, kakaom, cimetom, kafom ili likerom i na jednostavan način pripremite laganu osvežavajuću poslasticu za vaše najmilije.

Foto: Promo

Galbani Mascrapone sir odlično se slaže i uz slane varijante - koristite ga u pripremi kajgane za neodoljivo vazdušast efekat, ili kao namaz za bruskete i kanapee i unesite punoću ukusa i originalni obrt u svoj obrok. Za pripremu omiljenih italijanskih specijaliteta poput pice, rižota, paste ili lazanja, u Galbani Mascrapone siru pronaći ćete saveznika bez premca, jer će vašim jelima dati savršenu gustinu i prefinjenu kremastu teksturu.

Okusite italijanski šmek na vašoj trpezi i priredite nezaboravno iskustvo vašoj porodici i prijateljima. Uz Galbani Mascarpone sir, vaše kulinarsko umeće dobiće potpuno novu, sofisticiranu notu, a vašimspecijalitetima niko neće moći da odoli!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NJOFRA

    10. decembar 2017 | 15:57

    Ljudi,pa njegova cena u marketima je misaona imenica za 95% stanovnistva. Nemojte da nam stajete na muku,zaista nema smisla.

  • ;)

    10. decembar 2017 | 21:18

    Moja zena sprema strasan cheesecake sa ovim sirom ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA