≫ 

ZVEZDE UPOZORAVAJU: Ovo su svi datumi kada će sve Merkur biti retrogradan u 2018. godini i koje sve opasnosti nas tad očekuju

Tri do četiri puta godišnje planeta Merkur kreće retrogradnim hodom u odnosu na planetu Zemlju

  • 0

Astrolozi upozoravaju na ovakvo kretanje Merkura koji je zadužen za polje komunikacija, putovanja i učenja pa savetuju veliki oprez u periodu koji je retrogradan.

Stjuardese otkrivaju tajne šifre kojima govore da je neko zgodan, ali i signale za ružne ljude

Retrogradni Merkur možete da krivite ukoliko ovih dana imate problem sa komunikacijama u poslovnom segmentu, propuštenim letovima, mehaničke probleme sa kolima ili telefonom. Ne možete da uradite ništa povodom toga, samo da uštedite živce jer ovaj period traje do 22. decembra.

Foto-ilustracija: Profimedia

U ovom periodu savetuje se da ne kupujete ništa novo (telefon, auto, kompjuter), da zaštitite uređaje od oštećenja, proverite kada vam poleće avion, ne sklapate poslovne dogovore i ne raspravlajte o problemima u vezi.

Merkuri je retrogradan tri puta godišnje po tri nedelje. Sledeće godine on će biti retrogradan u sledećem periodu: od 22. marta do 15. aprila, od 26. jula do 18. avgusta i od 16. novembra do 6. decembra.

Možete da odložite potpisivanje nekih ugovora koje morate dobro i iznova da proverite. Ovo vam je dobar izgovor da usporite, stanete i razmislite i reorganizujete se.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA