≫ 

Najzdraviji način spremanja pečuraka nije prženje - već nešto potpuno drugačije

 ≫ 

Ako ih pravilno spremate možete da izbegnete gubitak hranljivih sastojaka kojima obiluju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mrka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ika...

    27. decembar 2017 | 15:10

    Pozdravljam sve ljude koji jedu pečurke...ja lično ne mogu očima da ih gledam,a tek miris njihov??

  • mister

    27. decembar 2017 | 13:53

    Ja ih spremam na rostilju zajedno sa kremenadlama,tako da im mast i miris ucine jos ukusnijim,po zavrsenom pecenju malo maslinovog ulja.

  • Mrka

    27. decembar 2017 | 11:32

    Stotine vrsta i stotine načina. Postoje vrste koje se peku, bare, kisele,prže,jedu žive, suše....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA