Mesec je ušao u prvu četvrtinu i svi problemi će nestati ako do Nove godine uradite samo jednu stvar

Kako se ovakav mesec javlja baš na kraju godine, ovo je pravo vreme da preduzmemo odlučujuće korake za sledeću godinu

  • 7
Ukrajina Foto: Tanjug/AP/Osman Karimov

Ovo je period ispunjen događajima i napetošću, a kako se godina završava i nakon praznika mnogi od nas se smiruju i svode računicu.

Novogodišnje jelke iz gradova Srbije: Pogledajte kreacije koje postaju glavne selfi atrakcije (FOTO)

Sve do Nove godine imamo priliku da sednemo i prepustimo se nadanju, našim snovima, unutrašnjoj vatri i strastima kako bismo uvideli na čemu trebamo da poradimo. Prva četvrtina meseca u Ovnu možda će nam se činiti previše, ali je početak i treba je posmatrati kao poklon. Sa Suncem u Jarcu mi smo spremni da planiramo unapred sa glavom u oblacima i nogaam čvrsto na zemlji.

Foto: Pixabay

Mesec je u prvoj četvrtini još uvek u fazi rasta koja traje oko desetak dana i tada je najbolje vreme da otvorite vašu dušu i razmislite o svemu što vas opterećuje. Kako biste se oslobodili crnih misli primenite sledeći trik: zamislite da obuhvatate problem rukama, raširite ih i pustite da problem odleprša kao leptir. To će vas osloboditi napetosti i daće vam snage da što pre rešite problem.

Odvojite vreme za sebe i razmislite o svemu što se nadate da ćete postići sledeće godine, dok se prepuštate i osećanjima koja imate sada. Ako vam treba malo vremena malo za vas ili da izbacite sav bes iz sebe, ovaj mesec vam daje šansu za to. To što ćete sedeti sami, voditi dnevnik, uživati u toploj kupki, sedeti na mesečini i komunicirati sa prirodom sada se smatra jako poželjnim.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Budite zahvalni na tome gde se sada nalazite i zapamtite da Nova godina donosi sa sobom mnogo novih mogućnosti. Sve što trebate da uradite jeste da budete otvoreni za sve mogućnosti.

U fazi rastućeg meseca emocije su uzburkane i brže se zaljubljujemo. Veruje se da je noć punog meseca idealna za zavođenje i vođenje ljubavi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    27. decembar 2017 | 19:54

    Problemi ce nestati ako mi postanemo bolji. Ako mi drugima ne pravimo probleme, necemo ni imati probleme

  • sasa

    27. decembar 2017 | 21:53

    Mislim da je sve u nasim rukama,ima nesto u horoskopu,moguce je ali mi sami odlucujemo. U sledecoj godini bih zeleo da svi koji me mrze zapale od mene i zaborave na mene,svi oni koji me sputavaju da sputaju jedino sami sebe. Amin

  • Brankica

    27. decembar 2017 | 22:34

    Svaka Nova godina je godina dobrote Bozje i u njoj ce nam biti shodno nasoj veri, moralnom zivotu i radosti koju sirimo . . . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA