Zvezde otkrivaju kome sreća neće biti mnogo naklonjena u 2018. godini

U 2018. godini sreća će nekome biti više, a nekome manje naklonjena

  • 6

Planete su nam za sledeću godinu pripremile buru na koju neće ostati imuni neki horoskopski znaci.

Zvezde otkrivaju koji horoskopski znaci će imati najviše sreće u 2018. godini

Oni koji neće biti pod srećnom zvezdom ne treba da se zbog toga osećaju loše. Ovo nije prognoza nesrećne godine za vas, već više upozorenje na ono što vas očekuje.

Ukoliko se nalazite među sledećim znacima – budite na oprezu.

Devica

Foto ilustracija: Telegraf

Svesni ste kako vaše raspoloženje i stav utiču na vašu sreću i blagostanje, ali često padate pod loš uticaj drugih sa kojima se upoređujete i tako trujete sebe. Ono što vas povređuje je vaša ljubomorna i takmičarska priroda. Najbolje vam je da se u 2018. godini fokusirate na konkurenciju koju imate sami sa sobom i izvucite najbolje iz toga.

Vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Nakon ove godine svi koji vas poznaju razumeće zašto niste najpozitivnija i najsrećnija osoba na svetu. Izdržali ste izazove i borbe za koje samo vaši najbliži prijatelji znaju. Sve što vam se nalazi na plećima predstavlja pretežak teret za vas, a vi niste neko ko moli za pomoć. Mislite da ćete biti srećni kada se XYZ stvari desi, a one se nikako ne dešavaju. Zapamtite, sreća je putovanje ne odredište.

Jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Vi imate sklonost da živite u prošlosti i žalite zbog nečega što ste uradili. Ako mnogo razmišljate o prošlosti postaćete depresivni, a ako mislite o budućnosti postaćete anksiozni. U 2018. godini počnite da živite u sadašnjosti i cenite sve što imate sada i ovde.

Bik

Foto ilustracija: Telegraf

U ovoj godini ste možda izgubili neke ljude, a vaša narav mnogima ne prija. Vi krivite druge za vašu nesreću i vrlo brzo upirete prstom u njih. Uvek govorite ono što vam je na umu, a postoje izvesne odluke koje donosimo na osnovu nekih naših navika koji se odražavaju na naš život. Te odluke mogu da budu toksične i zatrovaće vam život što može da dovede do samodestrukcije ukoliko se ne promenite.

Škorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste duboki, mračni i emotivni. Niste neko koga svako može da razume i ceni i zatvarate se u sebe jer mislite da vam je tako najbolje. U stvari, takva izolacija izaziva kod vas stanje nesreće. Ranjivost vas plaši, ali morate da pustite u vaš život nekoga ako želite da imate neku vezu. Vaš najveći izazov za 2018. biće da verujete ljudima više nego što verujete sami sebi.

Ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste najljubazniji i najosetljiviji znak Zodijaka. To što duboko osećate stvari i što ste emotivni teško vam pada. Vidite ljude kakvi jesu, li verujete u ono što bi oni mogli da budu. Vi niste nesrećni jer vam je loše u životu, već zato što niste sebi prioritet, a to je nešto na šta trebate da se koncentrišete ove godine.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika...

    30. decembar 2017 | 21:33

    Opa..Ribe,moraju biti na oprezu... ne piše im se dobro.😡😴

  • Citalac

    30. decembar 2017 | 23:42

    Ribe,opametite se i bog je prvo sebi stvorio bradu

  • Boban

    30. decembar 2017 | 20:06

    Najlepsi savet za jarca. Samo sadasnjost. Proslost zaboravi. Uzivaj u sadasnjem trenutku i bices najsrecnija jarcice lepotice😇😇😇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA