4 horoskopska znaka kojima će totalno lunarno pomračenje u januaru kompletno promeniti život

U slučaju da niste čuli pred nama je period koji će biti pod uticajem Punog Meseca

  • 3

Ovaj 31. januar biće veoma poseban jer označava samo period početka promena koji će samo početi Punim Mesecom.

PLAVI I KRVAVI MESEC će se 31. januara poklopiti: Ovo je prva takva pojava u poslednjih 150 godina

Ovaj Mesec će biti i Plavi i Krvavi Mesec, a ovo je ujedno i prvo pomračenje u 2018. godini. Svi, bez obzira kada da smo rođeni, osetićemo uticaj ovog pomraćenja, ali niko kao 4 znaka Zodijaka.

Ovaj Mesec će biti po drugi put pun u ovoj godini što ga čini da bude poseban, plavi Mesec kako nazivamo mesec koji je dva puta u punom obliku u jednom mesecu. Zanimljiviji je zbog toga što je ujedno i Krvavi Mesec zbog boje koju dobija usled zaklanjanja Sunca.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Pun Mesec iznosi na videlo situacije i emocije, kao što Mesec obasjava Zemlju, otkrivajući stvari koje nikada pre nisu bile viđene. Najviše će pogoditi osobe rođene u sledećim znacima Zodijaka.

Bik

Pripremite se na zemljotres jer ćete iskusiti promene u vašoj ličnoj filozofiji zahvaljujući ovom lunarnom haosu. Budite spremni da prihvatite ove promene umesto da im se opirete.

Lav

Foto ilustracija: Telegraf

Sav fokus je na Lavovima jer će oni biti u samom centru pažnje, pogotovo njihove emotivne potrebe. Nemojte se iznenaditi ako se nađete u centru pažnje krajem meseca i nemojte da štedite vreme koje ulažete u vežbanje samopouzdanja.

Škorpija

Zahvaljujući uticaju Punog Meseca, Škorpije mogu da očekuju promenu pozicije na poslu kao i u načinu na koji ih javnost vidi. Držimo vam palčeve da ove promene budu pozitivne.

Vodolije

Vreme je da se fokusirate na ljude oko vas, jer ćete u ovom periodu osetiti promenu u odnosima sa drugima. Ovo je period kada Vodolije moraju da nauče kako da održe balans u odnosima sa drugima.

Daljinac

(Telegraf.rs/consciousreminder.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    20. januar 2018 | 12:58

    Lavovi dobro treba da se rese problematicnih i neiskrenih ljudi oko sebe da bi im krenulo na bolje

  • jarac

    20. januar 2018 | 20:04

    Pored fokusiranja vodolijama je potrebno da se otrgnu iz njihovog zagrljaja,jer koriste vodolije za svoje interese.Prave od njih robove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA