≫ 

Datum rođenja otkriva idealan poklon za svaku ženu za 8. mart

Ovako nećete pogrešiti prilikom izbora poklona

  • 2

Danas je najveći "ženski praznik" na svetu, slave ga milioni žena, a svaka ima različite želje. Ukoliko još razmišljate šta kojoj da poklonite ovo će vam olakšati izbor. Ukoliko znate njen datum rođenja, uz ove savete nećete promašiti i sigurno ćete joj pokloniti ono što najviše želi.

Žene, prestanite da mrzite 8. mart - postoji veoma važan razlog zašto zaslužuje da ga slavite!

Saznajte šta je najbolje pokloniti svojoj devojci, ženi, majci, baki, sestri ili prijateljici. Svaka ima nešto što je posebno raduje.

Pravi razlog zašto borovnice imaju onu belu prašinu na njima - i da li je opasno

Foto: ixabay.com

Žene rođene od 21.1. do 18.2.

Ovim ženama pokolnite set kozmetike ili donji veš od čiste svile ili fine čipke. Obradovaće je i novi smartfon. Od cveća birajte orhideje ili kaktus.

Žene rođene od 19.2. do 20.3.

One žive u svetu mašte. Kupite joj neku dobru knjigu, odvedite je na kratko ali slatko putovanje, a hotel po moćućnosti neka bude s bazenom u kom će plivati. Od cveća birajte jorgovane ili orhideje.

Žene rođene od 21.3. do 20.4.

Ove žene su u neprestanoj žurbi, jer žele da ostvare mnogo planova. Za njih bi najbolji pokloni bili lepi planeri u koji će upisivati svoje obaveze, a nije loša ideja ni uplaćena teretana i buket crvenih ruža.

Foto: ixabay.com

Žene rođene od 21.4 do 21.5.

Žene koje su rođene između ovih datuma su poprilični hedonisti, pa njen poklon, iako ne mora biti nužno skup, mora delovati glamurozno i luksuzno. Uplatite joj tretman u "wellness" centru ili joj poklonite nakit. Uz to, nemojte zaboraviti na buket crvenih ruža.

Žene rođene od 22.5. do 21.6.

Ove devojke vole sve da znaju i da rade na sebi. Najbolji poklon za njih bi bio dobar komplet knjiga, godišnja pretplata na omiljeni časopis ili set olovaka. Ulepšajte joj dan i buketićem đurđevka.

Žene rođene od 22.6. do 22.7.

Ove dame vole poklone. Najbitnije je da im dođu do srca. To može biti biti okvir za sliku, domaći kolači ili nešto za kuhinju. Cveće neka bude belo, najbolje ljiljani.

Foto: ixabay.com

Žene rođene od 23.7. do 22.8.

Šta god da odlučite da im poklonite, unapred mislite na to kako ćete im upakovati, jer ako se ukrasni papir ne svetli, naće imati nikakvog učinka. Poklonite im flašu dobrog šampanjca, zlatni nakit i malo ogledalce. Odvedite ih na večeru u restoran, a nemojte zaboraviti i na buket žutih ruža.

Žene rođene od 23.8. do 22.9.

Dame rođene između ovih datuma su vrlo praktične. Najbolje bi bilo da im uz neku orhideju, ružu ili narcise poklonite poklon vaučer u knjižari ili nekoj parfimeriji.

Žene rođene od 23.9. do 22.10.

Šta god da poklonite ženama rođenim između ovih datuma, to mora biti lepo i korisno. Poklonite im neke lepo oslikane kutije u koje će upakovati svoje korisne sitnice, kalupe za kolače ili porodični portret. Neće se buniti ni ako joj poklonite udobnu spavaćicu. Ruže moraju biti ogromne i mirisne.

Foto: ixabay.com

Žene rođene od 23.10. do 21.11.

Žena rođena između ovih datuma je strastvena, pa nećete pogrešiti ako joj poklonite seksi donje rublje ili nešto slično što će rasplamsati stvari u vašoj spavaćoj sobi. Nemojte zaboraviti na buket crvenih ruža.

Žene rođene od 22.11. do 21.12.

Ovim ženama morate da poklonite nešto što će ih "terati" na akciju. Od seksi lisica, preko putnih torbi do putovanja na neku "divlju" destinaciju koju ćete moći zajedno da istražujete. Cveće mora biti divlje, poput karanfila.

Žene rođene od 22.12. do 20.1.

Ove dame su feministkinje, pa morate pripaziti šta ćete im pokloniti. Najbolje bi bilo da im poklonite neku pametnu knjigu, kartu za muzej, a od cveća se opredelite za magnoliju.

Daljinac

(Telegrf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    8. mart 2018 | 11:35

    Poslednje u nizu nisu feministkinje. One glasaju za ljubav. I najbolji poklon je kad im muskarac pokloni sebe

  • Žene rođene od 21.4 do 21.5.

    8. mart 2018 | 23:41

    Neka mi samo kaze da me voli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA