≫ 

Najjednostavniji trik ikad koji ubija sve neprijatne mirise u kanti za đubre - jednom zauvek

Iako na tržištu postoje razne stvari za uklanjanje neprijatnih mirisa, ovaj način je daleko jeftiniji, bolji i prirodniji

  • 1

Jedan od najomraženijih kućnih zadataka je iznošenje smeća, skoro uvek je odvratno i preterano smrdljivo. Ali, stručnjaci iz kompanije "Apartment Therapy" su izmislili neverovatno lak trik koji će pokriti mirise koji dopiru iz kante za smeće.

Uzeli su 30 godina starog "juga" i od njega napravili američku paklenu zver na ledu (VIDEO)

Iako na tržištu postoje razne stvari za uklanjanje neprijatnih mirisa, ovaj način je daleko jeftiniji i bolji. Sve što vam treba je lopta od pamuka i esencijalna (eterična) ulja.

Koristite ga za kuvanje legendarnih srpskih jela, a ne znate da ništa ne leči kašalj kao on

Foto: Pixabay.com

Kuglu od pamuka možete kupiti gotovu, ili je napraviti sami tako što ćete uzeti pamuk ili vatu i uobličiti je u loptu. Potom je natopite eteričnim uljem po svom ukusu i tako natopljeno ubacite u kantu za smeće. Loptu ubacite u praznu kantu, pre nego što ubacite kesu u nju. Ona uvek treba da stoji na dnu kante, pa čak i kada ubacujete više kesa sa smećem u nju. Po potrebi samo zamenite kuglu.

Foto: Pixabay.com

Mnoga eterična ulja imaju antibakterijska dejstva, kao što je limun, limunova trava i čajevac, pa ih to ne čini samo mirisnim, već i zdravim.

Ulje od eukaliptusa ima i dodatno dejstvo - odbija insekte. Stručnjaci još kažu i da ukoliko sipate sodu bikarbonu na dno kante možete da smanjite neprijatne mirise.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA