Horoskop otkriva šta vaš znak želi od života, i šta će u stvari dobiti

Dok neki sanjaju o toma da postanu mega popularni, drugi sanjaju o mirnom porodičnom životu

  • 4

Srvari koje su se desile u prošlosti mogu da utiču na vašu budućnost, ali mogi ljudi su fokusirani samo na ono što će im budući dani doneti. Istina, ponekad je ipak bolje popravljati budućnost pre nego što se ona desi, pogotovo ako znate šta će vam doneti. Svi imamo drugačije želje i ciljeve, koji se menjaju tokom odrastanja, ali prema astrologiji slični horoskopki znaci imaju slična očekivanja od života.

Muškarci dobijaju pilulu za kontracepciju - ali će izazivati iste neželjene efekte koji žene izluđuje decenijama

Neki najviše sanjaju o uspešnoj karijeri, da postanu uspešni urednici i da se ostvare kao pisci, a oni drugi sanjaju o tome da postanu mega popularni umetnici ili glumci. A posle toga svi mi sanjamo o sopstvenom domu i porodici. Biramo boje za zidove i nameštaj u skladu sa našim skrivenim osobinama, pa od toga zavisi da li će nam stanovi biti minimalistički uređeni ili prepuni živopisnih boja i šarenog nameštaja.

Pogledajte šta može da vas ubije kada imate 20, 30, 40, a šta kada imate 50 godina

A šta koji horoskopski znak, zapravo, želi od života, a šta će od njega u stvari dobiti?

1. Ovan

Ovan je znak koji je orjentisan na karijeru, uvek planira bar jedan potez unapred i uvek daje sve od sebe da posao bude odrađen najbolje što je moguće. Ukoliko pripadate ovom znaku morate naći ravnotrežu između poslovnog i privatnog života, jer ako se fokusirate samo na jedan od njih, on će vam brzo dosaditi.

Moguće je da ćete postati vlasnik uspešne kompanije sa energičnim okruženjem, koji svoje slobodno vreme provodi u teretani, a u stvari potajno želite da se ostvarite kao uspešan roditelj.

2. Bik

Bik je znak senzualnog zadovoljstva. Ako ste rođeni u ovom znaku verovatno ćete postati domaćica ili suprug čiji je jedini zadatak da se brine o kući. Ali posao koji vas potajno privlači je ispunjen putovanjima i kupovinom fensi odeće.

Ako odlučite da budete roditelj trebalo bi da vodite računa i o svojoj relaksaciji i da radite na tome polako, ali neprekidno. Vi ste osoba koja će definitivno učiniti svoj život udobnim.

3. Blizanci

Blizanci su znak koji je poznat po svojoj energiji i druželjubivosti. Ako ste rođeni u ovom znaku, vaš glavni fokus je na tome kako da se dobro zabavite. Vama treba posao koji će vam dozvoliti da ujedno i organizujete zabavu i da se dobro provodite na njoj.

Ipak, vi niste među znakovima koji ne razmišljaju svojom glavom, prija vam kad ste mentalno stimulisani, volite da čitate i da putujete. Kao takvi, vi ste od onih znakova koji naglašavaju važnost umetnosti, pa je sasvim moguće da ćete se u životu baviti nekim poslom koji je blizak umetnosti, organizacijom koncerata ili priredbi za školarce.

4. Rak

Rak je jako sentimetalan znak, ako ste u rođeni u njemu volite da se prisećate "starih dobrih vremena". Uvek ćete više brinuti oko lepote i udobnosti, nego oko nekih suštinski bitnijih stvari. Vaša jedina briga je da imate lep i udoban kućni život, koji je okružen blagostanjem.

Ipak, vi ste duboko promišljena ličnost i na umetnost stavljate veliki akcenat, najviše vas interesuje kako da od kulinarstva napravite remek dela, a uspešna karijera vas očekuje baš u svetu pravljenja domaćih đakonija.

5. Lav

Lav je kralj džungle, a krlj može biti samo jedan. Najverovatnije je da želite porodicu samo da biste imali vernu publiku i odane podanike. Ako ste rođeni u ovom znaku, bićete dobar roditelj, ali ćete s vremena na vreme tražiti pažnju i obožavanje od svoje porodice.

Volite skupu odeću i modernu tehnologiju, a imaćete sasvim dovoljno vremena da organizujete redovne porodične izlete i odmore, tako da je sasvim moguće da ćete se baviti poslom u kom ćete biti jako važni i da ćete biti redovno i dobro nagrađivani za svoje zasluge.

6. Devica

Device su stidljivi perfekcionisti. Sasvim sporo, ali stabilno grade ono što im treba za savršen život. Device analiziraju svaki svoj korak, da bi bile sigurne da rade sve kako treba da bi uspešno stigle do cilja.

Verovatno je da ćete biti okruženi stvarima koje volite, bez obzira da li su to životinje i priroda ili obrazovne aktivnosti. Vodićete miran život, a uspešna karijera vas očekuje baš među stvarima koje najviše volite.

7. Vaga

Vaga je možda i najsnažniji znak zodijaka, živeće mirnim životom i biće usredsređena na pravičnost. Svoju decu će učiti da uvek budu ljubazna i da uvek stvari gledaju iz više perspektiva.

Uspešna karijera ih očekuje na poslovima koji zahtevaju da dosta vremena provode na otvorenom, moguće je da će imati karijeru koja je usmerena na šire društvo i da će pomagati u rešavanju nekih bitnih javnih pitanja.

8. Škorpija

Kada se radi o budućnosti, Škorpija je miran znak kao i svi ostali. Budućnost gradi sa velikom dozom planiranja i sigurnosti (baš kao i Devica) i energično kao Ovan. Istovremeno želite da budete fer prema svima, ali i da se dobro zabavljate.

Veoma ste emotivni i poštujete umetnost, vama je predviđena prestižna karijera na poslovima koji zahtevaju mnogo dobrih ideja.

9. Strelac

Strelac je znak koji se lako "zapali" i nije ga briga ako svu svoju energiju troši na takmičenje sa svima ostalima. Zbog želje za stalnim takmičenjem i pobeđivanjem, Strelac bi mogao da ostvari uspešnu karijeru kao trener. Osim toga uspešne karijere ga očekuju i tamo gde mu je dozvoljen potpuno smostalni rad.

Ipak, iako želi da se iskaže kao trener, istina je da će većina Strelčeva ipak ostati među publikom na stadionu, vodiće računa o tome da ima izbalansiran život, rekreativno će se baviti sportom i promovisati zdravu hranu. Baš tu ga i očekuje uspešna karijera, pa bi svoja znanja trebalo da prenosi na druge kroz predavanja i konsultacije.

10. Jarac

Jarac je izrazito porodičan znak, na neki način bi mogao da ima uspeha u menadžerskim vodama. Te mendžerske tendencije, Jarčevi, lako mogu da prenesu i na privatan život. Kad budu imali decu, moćiće lepo da ih usmeravaju i motivišu kako bi i ona jednog dana imala bolji život.

11. Vodolija

Vodolija je najveći pobunjenik zodijaka, a tokom odrastanja će se sve više baviti društveni temama. Vodolije će uvek držati "svoje oružje upereno" ma šta da drugi misle o tome. Vodolijama uvek treba više vremena da osnuju porodicu i da dobiju decu, a ako ih ne budu imali, to će biti samo njihov izbor, a ne splet okolnosti.

12. Ribe

Ribe su najfluidniji znak koji postoji u zodijaku, a baš kao i Vodolije uvek će slušati svoje srce i ići samo za njim. Sve što Ribama treba je da budu emotivno ispunjene, a najverovatnije je da će postati umetnici. Velika je verovatnoća da im je suđen boemski način života i da će od sveg srca uživati u njemu.

Daljinac

(Telegraf.rs / yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA