NEDELJNI HOROSKOP: Ovan će prolaziti kroz ljubavni pakao, a Lav kroz ljubavni raj

Laganim hodom stigli smo do poslednje nedelje aprila

  • 5

Nismo se pošteno ni odmorili od retrogradnog Merkura i navikli na vladavinu Ovna, kad nam je mesec april na izmaku i na pragu smo sezone vladavine Bika.

Sve više žena ide na operaciju zbog bradavica da bi ih imale kao njih dve

Posaljite pitanje SMS-om: SLIFE(razmak)Vaše pitanje na broj 5511

Upoznajte nas na: www.my-lifecoach.com

OVAN

Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Posao

Očekuje vas buran period u kojem ćete biti u velikim i važnim poslovnim obavezama, transakcijama. Možete da računate na dosta promena po pitanju polja finansija, moguće je da će vam se materijalno stanje naglo promeniti ili će iz dana u dan biti većih oscilacija. Bićete skloni nervozi malo više nego u prethodnom periodu pa se može desiti i po neki afekat ili svađa u poslovnom okruženju i to pogotovo sa autoritetima, odnosno ljudima koji su na položaju iznad vas. Nećete imati značajne gubitke ali će vam se ljuljati tlo pod nogama i sve vreme vas prati osećaj neizvesnosti. Na kraju vas od većih problema spašava sreća, pa se možete u poslednji čas izvući ili će vam rešenje za neke komplikacije doći u trenutku u kom to budete najmanje očekivali. Sve u svemu, biće ovo za vas jedna uzbudljiva nedelja u kojoj će poslovno okruženje biti veoma dinamično.

Ljubav

Moguće je da ćete imati ljubomorne ispade, da ćete sumnjati u namere vašeg partnera i biti prilično posesivni u ovoj fazi. Kao da vam svaka sitnica ukazuje na to da treba da budete oprezni, da postoji razlog za sumnju, sve vam je povod za proveravanje i nepoverenje- od partnerovog načina oblačenja, do toga kako priča, kako se ponaša itd. Moguće je da vas je na sve ovo podstakao neki trenutak koji se spontano ili slučajno desilo i da ste skloni tome da preuveličavate problem. Čuvajte se agresivnih ispada. Ženske Ovnove očekuje problem sa partnerom koji je ljubonoran i koji može težiti nekom obliku agresije, može biti verbalne. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da uđu u avanturu ili vezu bez obaveza, strasti su naglašene, pa lako nalazite partnera za jedno veče ali ne i na duže staze. Postoji u vama neka haotična energija koju sada nije lako obuzdati.

Zdravlje

Mogući su novi zdravstveni problemi. Iako generalno važite za vitalan znak, energične ste prirode ovaj period vam donosi određene slabosti i otežanja koja će biti prisutna u manjoj ili većoj meri- što zavisi od brojnih faktora. Na prvom mestu nervi, živci, mogu biti ugroženi pa prevelik stres i napetost lako mogu da vas vode i do konkretnih fizičkih, zdravstvenih problema. Takođe, treba da budete oprezni u saobraćaju, u dodiru sa strujom itd. Osetljivi organi na telu se vezuju za urogenitalni trakt, kao i za probavu, debelo crevo, jetru, krvotok. Ukoliko ste poročna ličnost neke navike sada mogu uzeti svoj danak. Bilo bi dobro da se tokom ove nedelje uputite kod lekara na redovan pregled. Moguće je da vas najviše muče unutrašnji nemiri, bes, osećanje bespomoćnosti ili emotivno nezadovoljstvo koje želite da utišate- a ono vas proganja. Lako može doći do naglih promena i problema sa zdravljem.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bikove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leona

    23. april 2018 | 00:00

    Lavovi krenite u lov jer vas dobar ulov ceka

  • Ika...

    22. april 2018 | 23:19

    Ribe: jeste distanca postavljena,ja sam daleko,daleko...od jednog Raka,i mnogo sam nesrećna...mnogo mi nedostaje...

  • ..

    23. april 2018 | 06:09

    Znaci prevarice me ove nedelje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA